KENT KONSEYİ’NDEN EMNİYET VE ESNAF ODASINA ZİYARET

Gölcük 31.01.2018 - 17:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT KONSEYİ’NDEN EMNİYET VE ESNAF ODASINA ZİYARET

Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a ve Gölcük Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda 3’üncü kez Başkan seçilen Necmi Kocaman ve yönetimini oda binasında ziyaret ederek, başarılar dilediler.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a günün anısına Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk hediye takdiminde bulundu. Şentürk, “Gölcük’te yaşanan sorunlar hepimizi çok yakından etkiliyor” Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a yapılan ziyarette söz alan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “ Gölcük Kent Konseyi olarak her zaman emniyetimize destek vermek için hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Gölcük’te yaşanan sorunlar hepimizi çok yakından etkiliyor ve çözüm sürecinde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.   Yılmaz, ziyaret için teşekkür etti İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, ziyaret ve güzel temennileri için Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ESNAF ODASINA ZİYARET Gölcük  Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Genel Sekreter Fatih Bayrak Yürütme Kurulu üyelerinden Lütfü Yılmaz, Nurten Turnalı Özgören, Zekeriya Tiryaki, Av. Yıldırım Sezer, Hakan Bıçakçı, Bilge Saral, Bekir Tülü, Emekli Meclisi Başkanı Recep Akel ve Gençlik Meclisi Başkanı Aslı Arpa, 20 Ocak Cumartesi günü Kongre Sarayı’nda gerçekleşen, Gölcük Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda 3’üncü kez Başkan seçilen Necmi Kocaman ve yönetimini oda binasında ziyaret ederek, başarılar dilediler. Kent Konseyi Başkanı Şentürk ve Yürütme Kurulu üyeleri, ziyarete giderken yanlarında götürdükleri pastayı keserek, bir anlamda pastalı kutlama gerçekleştirdiler. Esnaf Odası Başkanı Kocaman da, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Şentürk ve Yürütme Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Amacımız bize oy veren ve oy vermeyen tüm esnaf arkadaşlarımızın kalkınması için, ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, el birliği ile esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a ve Gölcük Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda 3’üncü kez Başkan seçilen Necmi Kocaman ve yönetimini oda binasında ziyaret ederek, başarılar dilediler.
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a günün anısına Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk hediye takdiminde bulundu.
Şentürk, “Gölcük’te yaşanan sorunlar hepimizi çok yakından etkiliyor”
Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’a yapılan ziyarette söz alan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “ Gölcük Kent Konseyi olarak her zaman emniyetimize destek vermek için hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Gölcük’te yaşanan sorunlar hepimizi çok yakından etkiliyor ve çözüm sürecinde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Yılmaz, ziyaret için teşekkür etti
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, ziyaret ve güzel temennileri için Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’e teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ESNAF ODASINA ZİYARET
Gölcük  Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Genel Sekreter Fatih Bayrak Yürütme Kurulu üyelerinden Lütfü Yılmaz, Nurten Turnalı Özgören, Zekeriya Tiryaki, Av. Yıldırım Sezer, Hakan Bıçakçı, Bilge Saral, Bekir Tülü, Emekli Meclisi Başkanı Recep Akel ve Gençlik Meclisi Başkanı Aslı Arpa, 20 Ocak Cumartesi günü Kongre Sarayı’nda gerçekleşen, Gölcük Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda 3’üncü kez Başkan seçilen Necmi Kocaman ve yönetimini oda binasında ziyaret ederek, başarılar dilediler. Kent Konseyi Başkanı Şentürk ve Yürütme Kurulu üyeleri, ziyarete giderken yanlarında götürdükleri pastayı keserek, bir anlamda pastalı kutlama gerçekleştirdiler. Esnaf Odası Başkanı Kocaman da, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Şentürk ve Yürütme Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Amacımız bize oy veren ve oy vermeyen tüm esnaf arkadaşlarımızın kalkınması için, ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, el birliği ile esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.