LASTİK İŞ
ismail

KENT KONSEYİNDE TATİL BİTTİ

Gündem 28.09.2017 - 11:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT KONSEYİNDE TATİL BİTTİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve Yürütme Kurulu üyeleri ile başkanlık toplantı salonunda bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci hazır bulundu.

Toplantıda, Gölcük Kent Konseyi öncülüğünde , Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Atölyesinde üretilen Gölcük tanıtım objelerinin tanıtımı ve sunumu  Yürütme Kurulu üyeleri ile  birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e yapıldı .  Başkan Ellibeş, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Metin Şentürk beyefendi'nin yönetimindeki Gölcük Kent Konseyi'miz ve belediyemiz ortaklaşa düzenlediği projeler ile bu zamana kadar şehrimiz için önemli çalışmalara imza attı. Kent Konseyi, bugün gelinen noktada ilçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Bu kapsamda Gölcük'ümüzü tanıtmak adına yapmış olduğunuz eserler çok güzel olmuş. Gölcük Belediyesi olarak her zaman sizlere desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim” dedi.  YENİ PROJELER Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk de, söz konusu dileklerinden ötürü Başkan Mehmet Ellibeş'e teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızla birlikte her alanda gelişen ve değişen bir şehir hüviyetine kavuştuk. İlçemizin nihai hedeflerini destekleyecek önemli proje ve fikirlerle Gölcük'e değer katmaya devam edeceğiz. İnşallah el birliğiyle bu kentin iktisadi ve ekonomik hayatına çözüm üretmeye, destek vermeye ve yeni fikirleri hayata geçirmeye var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.    Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Atölyesinde üretilen Gölcük Belediyesi logolu saat günün anısına Başkan Ellibeş'e, takdim edildi. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve Yürütme Kurulu üyeleri ile başkanlık toplantı salonunda bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci hazır bulundu.

Toplantıda, Gölcük Kent Konseyi öncülüğünde , Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu Atölyesinde üretilen Gölcük tanıtım objelerinin tanıtımı ve sunumu  Yürütme Kurulu üyeleri ile  birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e yapıldı . 
Başkan Ellibeş, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Metin Şentürk beyefendi'nin yönetimindeki Gölcük Kent Konseyi'miz ve belediyemiz ortaklaşa düzenlediği projeler ile bu zamana kadar şehrimiz için önemli çalışmalara imza attı. Kent Konseyi, bugün gelinen noktada ilçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Bu kapsamda Gölcük'ümüzü tanıtmak adına yapmış olduğunuz eserler çok güzel olmuş. Gölcük Belediyesi olarak her zaman sizlere desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim” dedi. 

YENİ PROJELER
Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk de, söz konusu dileklerinden ötürü Başkan Mehmet Ellibeş'e teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızla birlikte her alanda gelişen ve değişen bir şehir hüviyetine kavuştuk. İlçemizin nihai hedeflerini destekleyecek önemli proje ve fikirlerle Gölcük'e değer katmaya devam edeceğiz. İnşallah el birliğiyle bu kentin iktisadi ve ekonomik hayatına çözüm üretmeye, destek vermeye ve yeni fikirleri hayata geçirmeye var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.   
Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Atölyesinde üretilen Gölcük Belediyesi logolu saat günün anısına Başkan Ellibeş'e, takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.