KENT KONSEYİNDEN EMNİYETE ZİYARET

Gölcük 08.08.2018 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KENT KONSEYİNDEN EMNİYETE ZİYARET

Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, önceki ilçemizde yeni göreve başlayan, Gölcül İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler

MÜDÜR ÖZDEMİR’E GÖLCÜK OBJESİ Gölcük  Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Genel Sekreter Fatih Bayram ile Yürütme Kurulu üyeleri, Lütfü Yılmaz, Bilge Saral, Hakan Bıçakçı, Fahrettin Büyükoğlu ve Zekeriya Tiryaki  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü’nden Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şelçuk Özdemir’i, önceki gün makamında ziyaret ederek, hem ilçemize hoş geldin dediler, hem de yeni görevinde başarılar dilediler.  Yeni Müdür Özdemir’e, Gölcük’ü simgeleyen güzel bir obje takdim eden Başkan Şentürk, daha sonra yürütme kurlu arkadaşlarını Müdür Özdemir’e tanıttı. Müdür Özdemir de, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.
Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, önceki ilçemizde yeni göreve başlayan, Gölcül İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler

MÜDÜR ÖZDEMİR’E GÖLCÜK OBJESİ
Gölcük  Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Genel Sekreter Fatih Bayram ile Yürütme Kurulu üyeleri, Lütfü Yılmaz, Bilge Saral, Hakan Bıçakçı, Fahrettin Büyükoğlu ve Zekeriya Tiryaki  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü’nden Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şelçuk Özdemir’i, önceki gün makamında ziyaret ederek, hem ilçemize hoş geldin dediler, hem de yeni görevinde başarılar dilediler.  Yeni Müdür Özdemir’e, Gölcük’ü simgeleyen güzel bir obje takdim eden Başkan Şentürk, daha sonra yürütme kurlu arkadaşlarını Müdür Özdemir’e tanıttı.

Müdür Özdemir de, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.