LASTİK İŞ

KENT KONSEYİNDEN ESNAFA 14 KURAL

Gündem 18.11.2020 - 15:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KENT KONSEYİNDEN ESNAFA 14 KURAL

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye yönelik Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Kent Konseyi üyeleri Gölcük esnafına 14 kural dağıttı.

 İlçe esnafına 14 kuralı dağırtan Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk “Yeni tip Kovid-19 ile hep birlikte mücadele edeceğiz. Esnaflarımız 14 kuralı camlarına takmalı. Vatandaşlarımız alış veriş sırasında bu kurallara mutlaka uymalı. Bu süreçte hepimiz Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymamız gerekiyor. Covid -19 ülkemizde ve ilçemizde hızlı şekilde yayılmaya devam ediyor. Lütfen toplu etkinliklere katılmayalım. Evimize misafir kabul etmeyelim. Misafirliğe gitmeyelim. Bizler ne kadar dikkat edersek bu hastalıktan o kadar çabuk kurtuluruz. Bunun için pandemi kurallarına göre yaşamayı yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor” dedi. Şentür ve Yürütme kurulu üyeleri çarşı esnafını tek tek dolaşarak hem kuralları  hatırlattılar.
Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye yönelik Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Kent Konseyi üyeleri Gölcük esnafına 14 kural dağıttı.

 İlçe esnafına 14 kuralı dağırtan Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk “Yeni tip Kovid-19 ile hep birlikte mücadele edeceğiz. Esnaflarımız 14 kuralı camlarına takmalı. Vatandaşlarımız alış veriş sırasında bu kurallara mutlaka uymalı. Bu süreçte hepimiz Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymamız gerekiyor. Covid -19 ülkemizde ve ilçemizde hızlı şekilde yayılmaya devam ediyor. Lütfen toplu etkinliklere katılmayalım. Evimize misafir kabul etmeyelim. Misafirliğe gitmeyelim. Bizler ne kadar dikkat edersek bu hastalıktan o kadar çabuk kurtuluruz. Bunun için pandemi kurallarına göre yaşamayı yaşam biçimi haline getirmemiz gerekiyor” dedi.
Şentür ve Yürütme kurulu üyeleri çarşı esnafını tek tek dolaşarak hem kuralları  hatırlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.