''KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILMALI''

Asayiş 14.09.2020 - 18:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILMALI''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, partilerinin çalışmaları ve Gölcük’ü ilgilendiren bazı konularda düşüncelerini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, partilerinin çalışmaları ve Gölcük’ü ilgilendiren bazı konularda düşüncelerini ifade etti. Başkan İşeri, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “CHP İlçe Kadın Kolları olarak toplantılarımızı, Ekim ayı itibariyle her hafta olmak kaydıyla yapacağız. Pandemi sürecinde çalışmalarımızı elimizden geldiğince yapmaya gayret ettik. Toplantılarımızı düzenlemeye çalıştık. Ekim ayı itibariyle toplantılarımızı her hafta yapacağız. Toplantılarımıza katılan yönetimimize de bu süreçte teşekkürlerimi sunmak isterim” dedi.  ‘ESNAFLAR MUTLAKA DESTEKLENMELİ’ Başkan İşeri, ilçemizdeki esnafların durumunu değerlendirerek “Gölcük’te esnafların sıkıntılı günler yaşadığını görmekteyiz. Özellikle pandemi ile birlikte esnafların mutlaka desteklenmesi gerektiğini dile getirmek isterim. Esnaflar bu süreçte mutlaka desteklenmeli, onların da borçları ertelenmelidir. Gölcük’ü yönetenler, ilçemizi canlandıracak projeleri de hayata geçirmeliler. Böylelikle esnaflarımız da işlerini daha iyi yapma imkanı yakalayabilir. Bu da onları bir nebze daha rahatlatacaktır. Gölcük’ün iyiliğini hepimiz düşünmeliyiz. İlçe adına en iyisinin yapılması gerektiğini her zaman belirtmekteyiz” dedi.  ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM, OLMAZSA OLMAZ’ Açıklamalarına devam eden Başkan İşeri, “Gölcük’te depremin ardından kentsel dönüşümün ne derece önemli olduğunu görmekteyiz. Bu projenin Gölcük’e mutlaka yapılması gerektiğini görüyoruz. Kentsel dönüşüm, burada olmazsa olmaz. Fakat bu zamana kadar yapılmayan kentsel dönüşümle birlikte, Gölcük’ün geriye doğru gittiğini görmek bizleri üzüyor. İlçemiz halkı halen İzmit’e gitmeyi tercih ediyor. CHP’ye yerelde iktidar olma şansını halkımız bizlere verdiği zaman Gölcük’ün kaderinin nasıl değişeceğini de görecekler’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, partilerinin çalışmaları ve Gölcük’ü ilgilendiren bazı konularda düşüncelerini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, partilerinin çalışmaları ve Gölcük’ü ilgilendiren bazı konularda düşüncelerini ifade etti. Başkan İşeri, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “CHP İlçe Kadın Kolları olarak toplantılarımızı, Ekim ayı itibariyle her hafta olmak kaydıyla yapacağız. Pandemi sürecinde çalışmalarımızı elimizden geldiğince yapmaya gayret ettik. Toplantılarımızı düzenlemeye çalıştık. Ekim ayı itibariyle toplantılarımızı her hafta yapacağız. Toplantılarımıza katılan yönetimimize de bu süreçte teşekkürlerimi sunmak isterim” dedi.

 ‘ESNAFLAR MUTLAKA DESTEKLENMELİ’

Başkan İşeri, ilçemizdeki esnafların durumunu değerlendirerek “Gölcük’te esnafların sıkıntılı günler yaşadığını görmekteyiz. Özellikle pandemi ile birlikte esnafların mutlaka desteklenmesi gerektiğini dile getirmek isterim. Esnaflar bu süreçte mutlaka desteklenmeli, onların da borçları ertelenmelidir. Gölcük’ü yönetenler, ilçemizi canlandıracak projeleri de hayata geçirmeliler. Böylelikle esnaflarımız da işlerini daha iyi yapma imkanı yakalayabilir. Bu da onları bir nebze daha rahatlatacaktır. Gölcük’ün iyiliğini hepimiz düşünmeliyiz. İlçe adına en iyisinin yapılması gerektiğini her zaman belirtmekteyiz” dedi.

 ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM, OLMAZSA OLMAZ’

Açıklamalarına devam eden Başkan İşeri, “Gölcük’te depremin ardından kentsel dönüşümün ne derece önemli olduğunu görmekteyiz. Bu projenin Gölcük’e mutlaka yapılması gerektiğini görüyoruz. Kentsel dönüşüm, burada olmazsa olmaz. Fakat bu zamana kadar yapılmayan kentsel dönüşümle birlikte, Gölcük’ün geriye doğru gittiğini görmek bizleri üzüyor. İlçemiz halkı halen İzmit’e gitmeyi tercih ediyor. CHP’ye yerelde iktidar olma şansını halkımız bizlere verdiği zaman Gölcük’ün kaderinin nasıl değişeceğini de görecekler’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.