LASTİK İŞ

KERABOĞLU DERNEĞİ AÇILIYOR

Gölcük 04.05.2018 - 18:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KERABOĞLU DERNEĞİ AÇILIYOR

İlçemizin en kalabalık sülalerinden birisi olan Keraboğlu, kendi sülalesini bir çatı altında toplamak adına, geçtiğimiz günlerde Keraboğlu Derneğini kurdu. Derneğin açılışı 12 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

KERABOĞLU SÜLALESİ AYNI ÇATI ALTINDA Bir çok soyadları adı altında bir araya gelerek dernek kuran Keraboğlu Sülalesi, bu işi resmileştirmek adına, Keraboğlu Derneği’ni kurdular. Gölcük Belediyesi yanında bulunan, Merkez Kapalı İş Merkezi 2. Katta hizmet verecek olan Keraboğlu Derneği, ilçe genelindeki ziyaretlerine başladı. Dernek Başkanı Gökhan Atılgan ve yönetimi, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut,   Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Jandarma Komutanı Bimbaşı Cevdet Çal’ı ziyaret ederek açılışa davet etti.   Dernek Başkanı Atılgan, amaçlarının ilçemizde ve Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan ve kökü Keraboğlu Sülalesine dayanan kişileri bir çatı altında toplamak olduğunun altını çizerek, “Keraboğlu Sülalesi büyük bir ailedir. 12 Mayıs Cumartesi Saat14:00'da derneğimizin açılışını yapacağız tüm Gölcük halkını bekliyoruz” dedi. KEREBOĞLU SOYADLARI ATILGAN BALKAYA BAŞARAN BAYDEMİR BOZDAĞ ÇELİK DOBRA ELLİBEŞ ERK GENÇER IŞIK KERABOĞLU ÖZBAY SAN ŞİRİN
İlçemizin en kalabalık sülalerinden birisi olan Keraboğlu, kendi sülalesini bir çatı altında toplamak adına, geçtiğimiz günlerde Keraboğlu Derneğini kurdu. Derneğin açılışı 12 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

KERABOĞLU SÜLALESİ AYNI ÇATI ALTINDA

Bir çok soyadları adı altında bir araya gelerek dernek kuran Keraboğlu Sülalesi, bu işi resmileştirmek adına, Keraboğlu Derneği’ni kurdular. Gölcük Belediyesi yanında bulunan, Merkez Kapalı İş Merkezi 2. Katta hizmet verecek olan Keraboğlu Derneği, ilçe genelindeki ziyaretlerine başladı. Dernek Başkanı Gökhan Atılgan ve yönetimi, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut,   Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Jandarma Komutanı Bimbaşı Cevdet Çal’ı ziyaret ederek açılışa davet etti.  
Dernek Başkanı Atılgan, amaçlarının ilçemizde ve Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan ve kökü Keraboğlu Sülalesine dayanan kişileri bir çatı altında toplamak olduğunun altını çizerek, “Keraboğlu Sülalesi büyük bir ailedir. 12 Mayıs Cumartesi Saat14:00'da derneğimizin açılışını yapacağız tüm Gölcük halkını bekliyoruz” dedi.

KEREBOĞLU SOYADLARI
ATILGAN
BALKAYA
BAŞARAN
BAYDEMİR
BOZDAĞ
ÇELİK
DOBRA
ELLİBEŞ
ERK
GENÇER
IŞIK
KERABOĞLU
ÖZBAY
SAN
ŞİRİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.