LASTİK İŞ

K.ERCİYESSPOR 0 - GÖLCÜKSPOR: 3

Spor 01.10.2017 - 15:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

K.ERCİYESSPOR 0 - GÖLCÜKSPOR: 3

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, dün deplasmanda lig sonuncusu Kayseri Erciyesspor ile karşılaştı.Kırmızı-Siyahlılar, maçın ilk yarısını, kaptan Sedat Cengiz ve Ömer Faruk Boz’un golleriyle 2-0 öne tamamladı. Maçın 2. Yarısona da oldukça istekli ve arzulu başlayan temsilcimiz, maçın 53. Dakikasında 10 kişi kalan rakibi karşısında oldukça rahatladı ve Berke’nin 60. Dakikada atttığı golle maçı kopardı ve Kayseri deplasmanından 3 puanla dönerek, ilaç gibi galibiyetle döndü. 8 puana ulaşan Gölcükspor, ligdeki 7. Hafta maçını 8 Ekim Pazar günü evinde kentlisi, Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak

İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPADIK Gölcükspor dün Kayseri deplasmanında karşılaştığı, lig sonuncusu Kayseri Erciyespor önünde ilk yarıyı kaptan Sedat Cengiz ve Ömer Faruk Boz’un golleriyle 2-0 önde kapadı. Kayseri Atatürk Spor Kompleksinde oynanan maçı, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan birlikte tribünde izlerken, Yedek Kulübesinde ise takımın başında Mali Asbaşkan Recep Yaşar vardı. Oldukça serin ve güzel bir zeminde oynanan maçta, baştan sona üstün olan taraf Gölcükspor oldu. Oldukça zayıf oyunculardan kurulu olan Erciyesspor’un direncini, Kaptan Sedat Cengiz kırdı. 41. Dakikada kullanılan korner atışında, ceza yayı üzerinde topla buluşan Kaptan Sedat, düzgün ve sert şutla topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra Berke’nin asistiyle topla buluşan Ömer Faruk Boz,i kaleci Osman Kuş’u avlayarak, takımını 2-0 öne geçiren golü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.   RAKİP 10 KİŞİ KALINCA İŞİ BİTTİ Teknik Direktör Ramiz Soydaş, maçın 2. Yarısına Emre Oral’ı oyundan alarak, yerine Erdem Kormaz’ı soktu. Maçın 53. Dakikasında gelişen Gölcükspor atağında, topla rakipceza sahasına doğru ilerleyen Berke Bıyık’ı düşüren Cüneyt Turgut, maçın hakemi tarafından bariz gol şansı nedeniyle kırmızı kartla cezalandırdı ve evsahibi takım 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan direnci iyice kırılan Kayseri Erciyesspor’un bu durumundan, 60. Dakikada golcümüz Berke faydalndı. Bu dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Berke Bıyık, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, skoru 3-0 yaptı. Bu golden sonra, iyice demoralize olan Kayseri Erciyesspor, kalemize bile gelmekte oldukça zorlandı. 3-0’dan sonra oyunu rölantiye Gölcükspor, maçı bu skorla tamamlayarak, ligdeki 2’inci, deplasmanda ki ilk galibiyetini de 3 golle aldı. Bu arada, Eciyesspor galibiyeti ile 8 puana uşalan Temsilcimiz Gölcükspor, ligdeki 7. Hafta maçını 8 Ekim Pazar günü evinde kentlisi, Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.     KAYSERİ ERCİYESPOR: 0 - GÖLCÜKSPOR: 3   STAT: Atatürk Spor Kompleksi Stadı HAKEMLER: Oğuzhan Aksu **, Hakan Akaynak **, H. Tolgahan Demir **. KAYSERİ ERCİYESPOR: Osman Kuş *, Yiğit Değirmenci *, Yasin Turgutalp *, Ö. Faruk Kılıç *, Furkan Ulus *, Osman Türkmen *, Emre Tunahan Gürbüz *, Yusuf Yücel *, Seyfettin Yesügey *, Turgay Aydoğan *, Cüneyt Turgut *. GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ***, Emre Oral ** (Dk. 46 Erdem Korkmaz **), Devrim Aksongur ***, Onur Özcan ***, Selim Dedekoç ***, Sedat Cengiz *** (Dk. 80 Yolcu Mansız *), Cihan İlkme ***, Yunus Özdemir ***, Ömer Faruk Boz ***, Furkan Öztürk ***, Berke Bıyık *** (Dk. 75 Ahmet Kutluer *). GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 41), Ömer Faruk Boz (Dk. 43), Berke Bıyık (Dk. 60) KIRMIZI KART: Cüneyt Turgut (Dk. 53)
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, dün deplasmanda lig sonuncusu Kayseri Erciyesspor ile karşılaştı.Kırmızı-Siyahlılar, maçın ilk yarısını, kaptan Sedat Cengiz ve Ömer Faruk Boz’un golleriyle 2-0 öne tamamladı. Maçın 2. Yarısona da oldukça istekli ve arzulu başlayan temsilcimiz, maçın 53. Dakikasında 10 kişi kalan rakibi karşısında oldukça rahatladı ve Berke’nin 60. Dakikada atttığı golle maçı kopardı ve Kayseri deplasmanından 3 puanla dönerek, ilaç gibi galibiyetle döndü. 8 puana ulaşan Gölcükspor, ligdeki 7. Hafta maçını 8 Ekim Pazar günü evinde kentlisi, Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak

İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPADIK

Gölcükspor dün Kayseri deplasmanında karşılaştığı, lig sonuncusu Kayseri Erciyespor önünde ilk yarıyı kaptan Sedat Cengiz ve Ömer Faruk Boz’un golleriyle 2-0 önde kapadı. Kayseri Atatürk Spor Kompleksinde oynanan maçı, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan birlikte tribünde izlerken, Yedek Kulübesinde ise takımın başında Mali Asbaşkan Recep Yaşar vardı. Oldukça serin ve güzel bir zeminde oynanan maçta, baştan sona üstün olan taraf Gölcükspor oldu. Oldukça zayıf oyunculardan kurulu olan Erciyesspor’un direncini, Kaptan Sedat Cengiz kırdı. 41. Dakikada kullanılan korner atışında, ceza yayı üzerinde topla buluşan Kaptan Sedat, düzgün ve sert şutla topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra Berke’nin asistiyle topla buluşan Ömer Faruk Boz,i kaleci Osman Kuş’u avlayarak, takımını 2-0 öne geçiren golü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

 

RAKİP 10 KİŞİ KALINCA İŞİ BİTTİ

Teknik Direktör Ramiz Soydaş, maçın 2. Yarısına Emre Oral’ı oyundan alarak, yerine Erdem Kormaz’ı soktu. Maçın 53. Dakikasında gelişen Gölcükspor atağında, topla rakipceza sahasına doğru ilerleyen Berke Bıyık’ı düşüren Cüneyt Turgut, maçın hakemi tarafından bariz gol şansı nedeniyle kırmızı kartla cezalandırdı ve evsahibi takım 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan direnci iyice kırılan Kayseri Erciyesspor’un bu durumundan, 60. Dakikada golcümüz Berke faydalndı. Bu dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Berke Bıyık, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, skoru 3-0 yaptı. Bu golden sonra, iyice demoralize olan Kayseri Erciyesspor, kalemize bile gelmekte oldukça zorlandı. 3-0’dan sonra oyunu rölantiye Gölcükspor, maçı bu skorla tamamlayarak, ligdeki 2’inci, deplasmanda ki ilk galibiyetini de 3 golle aldı. Bu arada, Eciyesspor galibiyeti ile 8 puana uşalan Temsilcimiz Gölcükspor, ligdeki 7. Hafta maçını 8 Ekim Pazar günü evinde kentlisi, Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

 

KAYSERİ ERCİYESPOR: 0 - GÖLCÜKSPOR: 3

 

STAT: Atatürk Spor Kompleksi Stadı

HAKEMLER: Oğuzhan Aksu **, Hakan Akaynak **, H. Tolgahan Demir **.

KAYSERİ ERCİYESPOR: Osman Kuş *, Yiğit Değirmenci *, Yasin Turgutalp *, Ö. Faruk Kılıç *, Furkan Ulus *, Osman Türkmen *, Emre Tunahan Gürbüz *, Yusuf Yücel *, Seyfettin Yesügey *, Turgay Aydoğan *, Cüneyt Turgut *.

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ***, Emre Oral ** (Dk. 46 Erdem Korkmaz **), Devrim Aksongur ***, Onur Özcan ***, Selim Dedekoç ***, Sedat Cengiz *** (Dk. 80 Yolcu Mansız *), Cihan İlkme ***, Yunus Özdemir ***, Ömer Faruk Boz ***, Furkan Öztürk ***, Berke Bıyık *** (Dk. 75 Ahmet Kutluer *).

GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 41), Ömer Faruk Boz (Dk. 43), Berke Bıyık (Dk. 60)

KIRMIZI KART: Cüneyt Turgut (Dk. 53)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.