LASTİK İŞ
ismail

KERVANSARAY'DA SANAT DOLU GÜNLER

08.12.2015 - 18:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KERVANSARAY'DA SANAT DOLU GÜNLER

Bir dönem Kervanları ağırlayan ve Gölcük Belediyesi tarafından aslına uygun restore edilerek sanat merkezi haline gelen Tarihi "Kazıklı Kervansarayı"nda gerçekleştirilen sergi,tiyatro,konser ve seminer gibi organizasyonlar vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor.

Şehrin karmaşasından uzak rahat ve nezih bir ortamda kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yürütüldüğü Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray’ında sanat dolu günler  tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Tarihi Kazıklı Kervansaray’ı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi Şehir   Tiyatro gösterimlerine de ev sahipliği yapmasıyla Gölcük ve çevresinin  Tiyatro eksikliğine cevap veriyor. Aynı zamanda tarih kokan nezih bir ortamda çay ve kahve içerek hoş sohbet imkanı sunan Kazıklı Kervansaray çeşitli İllerden de ziyaretçi akınına uğruyor.   Başkan ELLİBEŞ ’in Gurur’u  ‘’Kazıklı Kervansaray’’.    Bu işin mimarı olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş;’’16 yy.dan günümüze gelen ‘’Kazıklı Kervansaray’ını restore etmemizin üç amacı vardı.Birincisi,tarihi ve kültürel mirasımızın korunarak ,gelecek kuşaklara aktarılması noktasında üzerimize düşeni yapmak ve bu bilinci çocuklarımıza,vatandaşlarımıza vermek,ikinci amacımız Kamu kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütlerinin bu miras konusunda daha duyarlı olmalarını sağlamak ve üçüncü olarak ta , ortaya büyük bir emekle çıkarılan Tarihi Kazıklı Kervansaray’ımızın sosyal hayatımızın içinde olan kültürel,sanatsal,eğitimsel etkinlikleriyle halkımıza hizmet için kullanılmasıydı diyerek mutluluğunu dile getiriyor.
Bir dönem Kervanları ağırlayan ve Gölcük Belediyesi tarafından aslına uygun restore edilerek sanat merkezi haline gelen Tarihi "Kazıklı Kervansarayı"nda gerçekleştirilen sergi,tiyatro,konser ve seminer gibi organizasyonlar vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor.

Şehrin karmaşasından uzak rahat ve nezih bir ortamda kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yürütüldüğü Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray’ında sanat dolu günler  tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Tarihi Kazıklı Kervansaray’ı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi Şehir   Tiyatro gösterimlerine de ev sahipliği yapmasıyla Gölcük ve çevresinin  Tiyatro eksikliğine cevap veriyor. Aynı zamanda tarih kokan nezih bir ortamda çay ve kahve içerek hoş sohbet imkanı sunan Kazıklı Kervansaray çeşitli İllerden de ziyaretçi akınına uğruyor.

 

Başkan ELLİBEŞ ’in Gurur’u  ‘’Kazıklı Kervansaray’’.

 

 Bu işin mimarı olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş;’’16 yy.dan günümüze

gelen ‘’Kazıklı Kervansaray’ını restore etmemizin üç amacı vardı.Birincisi,tarihi ve kültürel mirasımızın korunarak ,gelecek kuşaklara aktarılması noktasında üzerimize düşeni yapmak ve bu bilinci çocuklarımıza,vatandaşlarımıza vermek,ikinci amacımız Kamu kuruluşları ve Sivil Toplum Örgütlerinin bu miras konusunda daha duyarlı olmalarını sağlamak ve üçüncü olarak ta , ortaya büyük bir emekle çıkarılan Tarihi Kazıklı Kervansaray’ımızın sosyal hayatımızın içinde olan kültürel,sanatsal,eğitimsel etkinlikleriyle halkımıza hizmet için kullanılmasıydı diyerek mutluluğunu dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.