LASTİK İŞ

KESER "BÜYÜK VE GÜÇLÜ AİLEYİZ"

Gölcük 21.04.2016 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KESER "BÜYÜK VE GÜÇLÜ AİLEYİZ"

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser ve TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda TEMAD Üyeleri için Marmara Bölgesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya tüm Marmara Bölgesi TEMAD Başkanları katıldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği  (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser ve TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda TEMAD Üyeleri için Marmara Bölgesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya tüm Marmara Bölgesi TEMAD Başkanları katıldı. ÖRNEK AİLEYİZ Toplantıda TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser Marmara Bölge Ekonomi Toplantısı için ilçemize gelerek Sanat Galerisi Toplantı Salonunda üyelerine önemli bilgiler verdi. Başkan Keser, “Öncelikle Gölcük'e gelip sizleri ziyaret etmekten duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. TEMAD Ailesi çok büyük ve örnek bir ailedir. Marmara Bölgesi'nde Gölcük dışında 8 dernek var. Bunlar Bolu, Adapazarı, Kocaeli İl, İzmit İlçe, Darıca, Gemlik, Yalova ve Bursa Derneklerinin başkanları, Astsubay Sosyal ve Ekonomi hakkında bilgi veriyoruz. Bölge çapında Gölcük en büyük şubesine sahip. TEMAD Gölcük Şubesi'nde 1650 aktif üye bulunmaktadır"dedi. BİZLER HAKLIYIZ Başkan Keser " 4 yıl önce yola çıkarken söz verdik. Sizlerin haklarınızı tek, tek alacağımızı söyledik. Bu yaptıklarımızı esasa bağlayarak yapmaya çalıştık. Akılcı gitmeye çalıştık. Bizler haklıyız, haklı mücadelemizi haksız duruma düşmeden haklarımızı tek tek alacağız. Emekli Astsubaylarımızın hakları bizim için çok önemli. 1975 yılından bugüne kadar geçen bu süreç içerisinde köklü olarak taleplerimize hiçbir sonuç alamadık. 2011 yılında TSK'dan emekli Astsubayların kurduğu TEMAD'ın genel başkanlığına geldiğimde bu taleplerimizi hem Siyaset hem de Genelkurmay nezdin de dile getirdim. Sizlerin haklarınızı savunma noktasında çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz” dedi.  BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİK  2011 yılından beri “Pes diyen Astsubaylar” adı altında astsubayların hakları ile ilgili yürütülen mücadele hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Keser sözlerine şöyle devam etti.  “ Bu mücadelemizde önce söylem, sonra eylem daha sonra da diplomatik süreç şeklinde bir basamaklandırmayla ilerledik. Bugün geldiğimiz basamak üçüncü aşama. Bu diplomatik süreç içerisinde de sonuç almaya başladık. Çünkü hem söylem hem de eylemcinin muhatabı diplomatik süreçtir. Hükümet ve Genelkurmay Başkanlığından sorunların çözülmesi konusunda gayret görmeye başladık"dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser ve TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda TEMAD Üyeleri için Marmara Bölgesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya tüm Marmara Bölgesi TEMAD Başkanları katıldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği  (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser ve TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda TEMAD Üyeleri için Marmara Bölgesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya tüm Marmara Bölgesi TEMAD Başkanları katıldı.

ÖRNEK AİLEYİZ
Toplantıda TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser Marmara Bölge Ekonomi Toplantısı için ilçemize gelerek Sanat Galerisi Toplantı Salonunda üyelerine önemli bilgiler verdi. Başkan Keser, “Öncelikle Gölcük'e gelip sizleri ziyaret etmekten duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. TEMAD Ailesi çok büyük ve örnek bir ailedir. Marmara Bölgesi'nde Gölcük dışında 8 dernek var. Bunlar Bolu, Adapazarı, Kocaeli İl, İzmit İlçe, Darıca, Gemlik, Yalova ve Bursa Derneklerinin başkanları, Astsubay Sosyal ve Ekonomi hakkında bilgi veriyoruz. Bölge çapında Gölcük en büyük şubesine sahip. TEMAD Gölcük Şubesi'nde 1650 aktif üye bulunmaktadır"dedi.
BİZLER HAKLIYIZ
Başkan Keser " 4 yıl önce yola çıkarken söz verdik. Sizlerin haklarınızı tek, tek alacağımızı söyledik. Bu yaptıklarımızı esasa bağlayarak yapmaya çalıştık. Akılcı gitmeye çalıştık. Bizler haklıyız, haklı mücadelemizi haksız duruma düşmeden haklarımızı tek tek alacağız. Emekli Astsubaylarımızın hakları bizim için çok önemli. 1975 yılından bugüne kadar geçen bu süreç içerisinde köklü olarak taleplerimize hiçbir sonuç alamadık. 2011 yılında TSK'dan emekli Astsubayların kurduğu TEMAD'ın genel başkanlığına geldiğimde bu taleplerimizi hem Siyaset hem de Genelkurmay nezdin de dile getirdim. Sizlerin haklarınızı savunma noktasında çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz” dedi. 
BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİK 
2011 yılından beri “Pes diyen Astsubaylar” adı altında astsubayların hakları ile ilgili yürütülen mücadele hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Keser sözlerine şöyle devam etti.  “ Bu mücadelemizde önce söylem, sonra eylem daha sonra da diplomatik süreç şeklinde bir basamaklandırmayla ilerledik. Bugün geldiğimiz basamak üçüncü aşama. Bu diplomatik süreç içerisinde de sonuç almaya başladık. Çünkü hem söylem hem de eylemcinin muhatabı diplomatik süreçtir. Hükümet ve Genelkurmay Başkanlığından sorunların çözülmesi konusunda gayret görmeye başladık"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.