LASTİK İŞ
ismail

‘KİMSENİN GÜLÜŞÜ SOLMASIN’

22.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

‘KİMSENİN GÜLÜŞÜ SOLMASIN’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, bugün parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, “Evlatlarımıza daha çok destek sağlamalıyız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, haftalık olağan toplantılarını bugün parti binasında yaptı. Toplantıya CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi katılım gösterdi. Başkan İşeri, toplantıda gündeme yönelik olarak yaptığı açıklamada “Öncelikle Niğde’nin Bor ilçesinde meydan gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonucumda etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Can kaybının olmaması sevindirici bir haber” dedi.  ‘ÖNCELİKLE VELİLERİMİZİ TEDBİRLİ OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ’ Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeni ile 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı, 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle başlamıştı. 21 Eylül tarihi itibariyle yüz yüze eğitim başlamış bulunmakta. Bu zorlu pandemi süreci içerisinde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan bugünün gençlerinin eğitim almasını sağlayan öğretmenlerimize ve umudumuz olan gençlerimize başarılar diliyor ve olumsuz sağlık koşulları ile karşılaşılmamasını temenni ediyoruz. Bu zorlu sürecin doğru ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için öncelikle velilerimizi tedbirli olmaya çağırıyor, hükümetin de gerekli denetlemeyi yapması ve olumsuz koşulları giderecek önlemler almasını umuyoruz. Uzun soluklu olan ve halen devam eden pandemi ile mücadele sürecinin meyvelerini ancak eğitimle alabileceğimiz için evlatlarımıza bu dönemde maddi ve manevi olarak daha çok destek sağlamamız gerektiğini düşünüyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretle ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  ‘KİMSENİN GÜLÜŞÜ SOLMASIN’ Başkan İşeri, açıklamasının sonunda “Dünya Barış Günü, resmi olarak 21 Eylül tarihinde kutlanmaktadır. Buradaki gerekçe ise Birleşmiş Milletler’in almış olduğu karara dayandırılmakta. Literatürde de Uluslararası Barış Günü olarak bilinen Dünya Barış Günü, Almanya’nın 1939 yılında Polonya’yı işgal ettiği gün olan 1 Eylül olarak kabul edilmekteydi. Ancak bu tarih, 7 Eylül 2001 tarihli Birleşmiş Milletler kararı ile 21 Eylül olarak kabul edilmiştir. Ülkemizdeki siyasi gelişmeler, barış için daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini gösteriyor. Eşit, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız, sevginin ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetin ve terörün olmadığı bir dünyada yaşamayı amaçlıyoruz. ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’, ilk defa Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 20 Nisan 1931’de dile getirilmiştir. Gülümsemenin dili, dini, ırkı yoktur. Kimsenin gülüşü solmasın. 21 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, bugün parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, “Evlatlarımıza daha çok destek sağlamalıyız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, haftalık olağan toplantılarını bugün parti binasında yaptı. Toplantıya CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi katılım gösterdi. Başkan İşeri, toplantıda gündeme yönelik olarak yaptığı açıklamada “Öncelikle Niğde’nin Bor ilçesinde meydan gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonucumda etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Can kaybının olmaması sevindirici bir haber” dedi.

 ‘ÖNCELİKLE VELİLERİMİZİ TEDBİRLİ OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ’

Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeni ile 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı, 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle başlamıştı. 21 Eylül tarihi itibariyle yüz yüze eğitim başlamış bulunmakta. Bu zorlu pandemi süreci içerisinde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan bugünün gençlerinin eğitim almasını sağlayan öğretmenlerimize ve umudumuz olan gençlerimize başarılar diliyor ve olumsuz sağlık koşulları ile karşılaşılmamasını temenni ediyoruz. Bu zorlu sürecin doğru ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için öncelikle velilerimizi tedbirli olmaya çağırıyor, hükümetin de gerekli denetlemeyi yapması ve olumsuz koşulları giderecek önlemler almasını umuyoruz. Uzun soluklu olan ve halen devam eden pandemi ile mücadele sürecinin meyvelerini ancak eğitimle alabileceğimiz için evlatlarımıza bu dönemde maddi ve manevi olarak daha çok destek sağlamamız gerektiğini düşünüyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretle ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 ‘KİMSENİN GÜLÜŞÜ SOLMASIN’

Başkan İşeri, açıklamasının sonunda “Dünya Barış Günü, resmi olarak 21 Eylül tarihinde kutlanmaktadır. Buradaki gerekçe ise Birleşmiş Milletler’in almış olduğu karara dayandırılmakta. Literatürde de Uluslararası Barış Günü olarak bilinen Dünya Barış Günü, Almanya’nın 1939 yılında Polonya’yı işgal ettiği gün olan 1 Eylül olarak kabul edilmekteydi. Ancak bu tarih, 7 Eylül 2001 tarihli Birleşmiş Milletler kararı ile 21 Eylül olarak kabul edilmiştir. Ülkemizdeki siyasi gelişmeler, barış için daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini gösteriyor. Eşit, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız, sevginin ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetin ve terörün olmadığı bir dünyada yaşamayı amaçlıyoruz. ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’, ilk defa Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 20 Nisan 1931’de dile getirilmiştir. Gülümsemenin dili, dini, ırkı yoktur. Kimsenin gülüşü solmasın. 21 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.