LASTİK İŞ

KİTAP OKUMAYI SEVİYORLAR

Eğitim 27.03.2017 - 10:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KİTAP OKUMAYI SEVİYORLAR

Şirinköyde ikinci yarıyıl eğitim öğretim dönemine faaliyete geçen Gölcük İmam Hatip Ortaokulu açıldığından bugüne bir dizi projelerle gündemden düşmüyor. Yeni bir projeyle günümüzde azami derecede ilgi gören kitap okuma Gölcük İmam Hatip Ortaokulunun ana projelerinden bir tanesi.

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu okulca okuyoruz adlı kitap okuma projesini başlattı. Şirinköyde ikinci yarıyıl eğitim öğretim dönemine faaliyete geçen Gölcük İmam Hatip Ortaokulu açıldığından bugüne bir dizi projelerle gündemden düşmüyor. Yeni bir projeyle günümüzde azami derecede ilgi gören kitap okuma Gölcük İmam Hatip Ortaokulunun ana projelerinden bir tanesi. Hayta geçirilen Proje kapsamında kitap okuma grupları oluşturuldu. Kitap okuma gruplarının içinde öğretmenler ve idareciler de yer alıyor ve öğrencilerle aynı kitabı okuyorlar... 3 haftada 3 kitabın okunması planlanıp dördüncü hafta okunan kitaplarla ilgili nezih bir mekanda kitap söyleşisi adı altında söyleşi programı yapılıyor... Okul müdürü Fatih Karadağ öğretmenlerin ve idarecilerin kitap okuma grupların da yer almasının öğrencileri kitap okuma konusunda daha çok motive ettiğini ayrıca kitap söyleşilerinin de öğrencilerin okudukları kitaplarla ilgili olarak fikirlerini beyan etme noktasında olumlu bir ortam oluşturduğunu söyledi...
Şirinköyde ikinci yarıyıl eğitim öğretim dönemine faaliyete geçen Gölcük İmam Hatip Ortaokulu açıldığından bugüne bir dizi projelerle gündemden düşmüyor. Yeni bir projeyle günümüzde azami derecede ilgi gören kitap okuma Gölcük İmam Hatip Ortaokulunun ana projelerinden bir tanesi.

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu okulca okuyoruz adlı kitap okuma projesini başlattı.
Şirinköyde ikinci yarıyıl eğitim öğretim dönemine faaliyete geçen Gölcük İmam Hatip Ortaokulu açıldığından bugüne bir dizi projelerle gündemden düşmüyor. Yeni bir projeyle günümüzde azami derecede ilgi gören kitap okuma Gölcük İmam Hatip Ortaokulunun ana projelerinden bir tanesi. Hayta geçirilen Proje kapsamında kitap okuma grupları oluşturuldu. Kitap okuma gruplarının içinde öğretmenler ve idareciler de yer alıyor ve öğrencilerle aynı kitabı okuyorlar... 3 haftada 3 kitabın okunması planlanıp dördüncü hafta okunan kitaplarla ilgili nezih bir mekanda kitap söyleşisi adı altında söyleşi programı yapılıyor... Okul müdürü Fatih Karadağ öğretmenlerin ve idarecilerin kitap okuma grupların da yer almasının öğrencileri kitap okuma konusunda daha çok motive ettiğini ayrıca kitap söyleşilerinin de öğrencilerin okudukları kitaplarla ilgili olarak fikirlerini beyan etme noktasında olumlu bir ortam oluşturduğunu söyledi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.