LASTİK İŞ
ismail

KİTAP OKUMAYI SEVMEYEN YAZAR

01.05.2015 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KİTAP OKUMAYI SEVMEYEN YAZAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği” Kahraman Tazeoğlu ile şiir şöleni’’ önceki gün Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği” Kahraman Tazeoğlu ile şiir şöleni’’ önceki gün Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 7.Kocaeli Kitap Fuarı’nın tanıtımı için öğrencilerle bir araya gelen Tazeoğlu, birbirinden güzel şiirlerini okuyarak herkesi fuara davet etti. Akademisyenlerin ve öğrencilerin büyük bir keyifle izlediği program yaklaşık bir saat sürdü.   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKÜR Şair, yazar ve radyocu Kahraman Tazeoğlu Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine güzel bir akşam yaşattı. Etkinlik öncesinde Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Sema Koç bir konuşma yaptı. “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için çok teşekkür ettiğini ifade ederek ‘’16-24 Mayıs arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde 7.Kocaeli Kitap Fuarı gerçekleşecek. Çok büyük ve önemli bir etkinlik. Bütün arkadaşlarımı bekliyorum” dedi.   “7.KOCAELİ KİTAP FUARI’NA BEKLİYORUM” Daha sonra sahneye çıkan Kahraman Tazeoğlu, 17 yaşında aşık olduğunu ve şiir yazmaya başladığını söyledi. Tazeoğlu  ‘’Benim için aşk şiirlerinin adamı, kitap okumayı sevmeyenlerin yazarı diyorlar. Bu benim için onur verici ” dedi. Tazeoğlu ayrıca” Kocaeli Kitap Fuarı çok büyük bir organizasyon. Pek çok ünlü yazarı bir arada görebilecek, dinleyebileceksiniz. Bu çok güzel. Ben de 7.Kocaeli Kitap Fuarı’nda olacağım. Hepinizi bu etkinliğe bekliyorum” şeklinde konuştu.   ŞİİRLER OKUNDU Son zamanların en çok satan şair ve yazarları arasında bulunan Kahraman Tazeoğlu, programda birbirinden güzel şiirlerini okuyarak hayatından kesitler paylaştı. Etkinlik sonrası Yrd. Doç. Dr. İhsan Karlı ve Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Sema Koç Kahraman Tazeoğlu’na çiçek taktim etti. Kahraman Tazeoğlu program sonrası kitaplarını imzaladı.   KAHRAMAN TAZEOĞLU KİMDİR? Kahraman Tazeoğlu 10 Ağustos 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Tahsil hayatını İstanbul’da tamamladı. Yalnızlık ve aşk üzerine roman ve şiirler yazmıştır. Şiirlerinde serbest ölçü kullanan Kahraman Tazeoğlu'nun 2001 yılından bu yana çeşitli türlerde kitaplar yazmaktadır. Eserleri: Seni İçimden Terk Ediyorum, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Mavi Ada Mektupları, Tutsak Mektuplar, Araz, Susacak Var, Mavi Ev, Beni Susarken Bölme, Başka, Eyvallah, Kayıp Yüzyılın Prensesi, Bambaşka, Söz, Kıyısızlar, Bukre isimli eserleri kaleme almıştır. Kahraman Tazeoğlu, 2004 yılında RAYAD tarafından "en iyi şiir programcısı", 2006 yılında da Türkiye Yazarlar Birliği Tarafından "en iyi radyo programcısı" ödülüne layık görülmüştür. Bir Eğitim gönüllüsü olarak, kısa adı ÜNKEP olan Üniversiteler Arası Kültür Edebiyat Platformu'nun kurucusu ve başkanıdır.  Şair-yazar ve radyocu dur.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği” Kahraman Tazeoğlu ile şiir şöleni’’ önceki gün Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği” Kahraman Tazeoğlu ile şiir şöleni’’ önceki gün Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 7.Kocaeli Kitap Fuarı’nın tanıtımı için öğrencilerle bir araya gelen Tazeoğlu, birbirinden güzel şiirlerini okuyarak herkesi fuara davet etti. Akademisyenlerin ve öğrencilerin büyük bir keyifle izlediği program yaklaşık bir saat sürdü.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKÜR

Şair, yazar ve radyocu Kahraman Tazeoğlu Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine güzel bir akşam yaşattı. Etkinlik öncesinde Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Sema Koç bir konuşma yaptı. “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için çok teşekkür ettiğini ifade ederek ‘’16-24 Mayıs arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde 7.Kocaeli Kitap Fuarı gerçekleşecek. Çok büyük ve önemli bir etkinlik. Bütün arkadaşlarımı bekliyorum” dedi.

 

“7.KOCAELİ KİTAP FUARI’NA BEKLİYORUM”

Daha sonra sahneye çıkan Kahraman Tazeoğlu, 17 yaşında aşık olduğunu ve şiir yazmaya başladığını söyledi. Tazeoğlu  ‘’Benim için aşk şiirlerinin adamı, kitap okumayı sevmeyenlerin yazarı diyorlar. Bu benim için onur verici ” dedi. Tazeoğlu ayrıca” Kocaeli Kitap Fuarı çok büyük bir organizasyon. Pek çok ünlü yazarı bir arada görebilecek, dinleyebileceksiniz. Bu çok güzel. Ben de 7.Kocaeli Kitap Fuarı’nda olacağım. Hepinizi bu etkinliğe bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

ŞİİRLER OKUNDU

Son zamanların en çok satan şair ve yazarları arasında bulunan Kahraman Tazeoğlu, programda birbirinden güzel şiirlerini okuyarak hayatından kesitler paylaştı. Etkinlik sonrası Yrd. Doç. Dr. İhsan Karlı ve Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Sema Koç Kahraman Tazeoğlu’na çiçek taktim etti. Kahraman Tazeoğlu program sonrası kitaplarını imzaladı.

 

KAHRAMAN TAZEOĞLU KİMDİR?

Kahraman Tazeoğlu 10 Ağustos 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Tahsil hayatını İstanbul’da tamamladı. Yalnızlık ve aşk üzerine roman ve şiirler yazmıştır. Şiirlerinde serbest ölçü kullanan Kahraman Tazeoğlu'nun 2001 yılından bu yana çeşitli türlerde kitaplar yazmaktadır. Eserleri: Seni İçimden Terk Ediyorum, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Mavi Ada Mektupları, Tutsak Mektuplar, Araz, Susacak Var, Mavi Ev, Beni Susarken Bölme, Başka, Eyvallah, Kayıp Yüzyılın Prensesi, Bambaşka, Söz, Kıyısızlar, Bukre isimli eserleri kaleme almıştır. Kahraman Tazeoğlu, 2004 yılında RAYAD tarafından "en iyi şiir programcısı", 2006 yılında da Türkiye Yazarlar Birliği Tarafından "en iyi radyo programcısı" ödülüne layık görülmüştür. Bir Eğitim gönüllüsü olarak, kısa adı ÜNKEP olan Üniversiteler Arası Kültür Edebiyat Platformu'nun kurucusu ve başkanıdır.  Şair-yazar ve radyocu dur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.