LASTİK İŞ

KLİMA KAHVEYİ YAKTI !

25.01.2019 - 13:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KLİMA KAHVEYİ YAKTI !

Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta bulunan bir kahvede meydana klima yangınında kahvehane tamamen yandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta bulunan ve Alaattin Hacıoğlu’na ait Salon Orhan adlı kahvede bulunan klima aniden alevlendi. Yangını fark eden işletmeci Alaattin Hacıoğlu itfaiye ekibine haber verdi. Haberi alan itfaiye ekibi olay yerine zamanında intikal ederken, ayni zamanda olay yerine acil 112 sağlık ekipleri, SEDAŞ ve İZGAZ ekipleri sevk edildi. Olay yerine sev edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldılar. Olayda can kaybı olmazken iş yeri tamamen yok oldu. Polis olayla ilgili geniş kapsamlı bir şekilde araştırmaya başladı. Kısa bilgi veren İşyeri sahibi Alaattin Hacıoğlu; “sabah geldim işyerimi açtım. Soğuklardan dolayı klimayı açtım. Klima çalışır vaziyetteyken bir anda alev aldı. Sonuç olarak ekmek teknemiz yok olurken, can kaybı olmaması yüreklerimize su serpti” dedi.   Fahri Haner  
Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta bulunan bir kahvede meydana klima yangınında kahvehane tamamen yandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta bulunan ve Alaattin Hacıoğlu’na ait Salon Orhan adlı kahvede bulunan klima aniden alevlendi. Yangını fark eden işletmeci Alaattin Hacıoğlu itfaiye ekibine haber verdi. Haberi alan itfaiye ekibi olay yerine zamanında intikal ederken, ayni zamanda olay yerine acil 112 sağlık ekipleri, SEDAŞ ve İZGAZ ekipleri sevk edildi. Olay yerine sev edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldılar. Olayda can kaybı olmazken iş yeri tamamen yok oldu. Polis olayla ilgili geniş kapsamlı bir şekilde araştırmaya başladı. Kısa bilgi veren İşyeri sahibi Alaattin Hacıoğlu; “sabah geldim işyerimi açtım. Soğuklardan dolayı klimayı açtım. Klima çalışır vaziyetteyken bir anda alev aldı. Sonuç olarak ekmek teknemiz yok olurken, can kaybı olmaması yüreklerimize su serpti” dedi.

 

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.