LASTİK İŞ
ismail

KO-MEK YENİ DÖNEMDE 334 BRANŞI İLE EĞİTİMİN HİZMETİNDE

Eğitim 14.09.2019 - 15:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KO-MEK YENİ DÖNEMDE 334 BRANŞI İLE EĞİTİMİN HİZMETİNDE

Kentin Halk Üniversitesi, yeni dönemde 12 ilçede ve 334 branşı ile eğitimin hizmetinde olmaya devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, yeni eğitim dönemine 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Halk Eğitiminde kentin tartışmasız en önemli kurumlarından biri olan KO-MEK, yeni eğitim döneminde Kocaeli’nin 12 ilçesinde ve birbirinden farklı branşlarıyla ücretsiz eğitim vermeye devam edecek.   YENİ DÖNEMDE 334 BRANŞI İLE EĞİTİMİN HİZMETİNDE KO-MEK, yeni eğitim döneminde kentin her köşesindeki kurumlarıyla eğitimin hizmetinde olmayı sürdürecek. 12 ilçede ve 42 kurs merkezinde toplam 334 branşta hizmet verilecek. İsteyen her vatandaş www.komek.org adresi üzerinden online başvuru yöntemi ile eğitim almak istediği branşa kayıt yaptırabiecek.   TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM KO-MEK yeni eğitim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladı. İlçelerde kurulan stantlar aracılığıyla saha çalışmaları yapılarak vatandaşlara KO-MEK branşları tanıtıldı. KO-MEK’in eğitim kadrosu da yeni eğitim döneminde vatandaşlara en iyi ve kaliteli eğitimi verebilmek amacıyla zümre toplantılarını yaparak yıllık planlarını hazırladı. Kurs merkezleri de, boya-badana, su ve elektrik aksamlarındaki tadilat çalışmaları kapsamında elden geçirildi.   KENTİN EĞİTİMDEKİ MARKA DEĞERİ Bilindiği gibi KO-MEK bundan 15 yıl önce halka ücretsiz eğitim vermeye başladı. 15 yıllık dilimde, 604 bin 821 kursiyere farklı branşlarda hizmet verildi. Geçtiğimiz eğitim döneminde ise 71 bin 516 kursiyer eğitim aldı.     EN BÜYÜK İLGİ İSTİHDAM BRANŞLARINA KO-MEK, eğitimde fırsat eşitliğinin adresi oldu. Her kesimden her yaştan vatandaş, KO-MEK’in kapısını çalarak eğitim alma hakkını kullandı. Sanat branşları özellikle emekli vatandaşların ilgisiyle dolup taşarken, mesleki branşlar da, ülkenin istihdam hamlesine can verdi. KO-MEK’te Arıcılıktan, Kaynakçılığa, Sıhhi Tesisatçılıktan, Havuz Suyu Operatörlüğüne kadar 134 doğrudan ve dolaylı istihdam branşında vatandaşlara meslek eğitimi verildi. Bu sayede çok sayıda kişi ya kendi işini kurarak patron oldu, ya da elindeki KO-MEK sertifikası sayesinde  “vasıflı çalışan” kimliği ile rahatça iş buldu.   SOSYAL PROJELERİ BİRLİKTELİĞİMİZE GÜÇ VERDİ KO-MEK bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra hayata geçirdiği sosyal projeleriyle de, bizi biz yapan değerlere anlam kattı. KO-MEK Vefası, KO-MEK Bohçası ve KO-MEK Hurması projeleri;  bir olmanın, birlik olmanın anlamını taçlandırarak, gönül belediyeciliğinin önemini ortaya çıkarttı. KO-MEK’in bu anlamlı sosyal projeleri yeni eğitim döneminde de aynı anlayışla yoluna devam edecek.
Kentin Halk Üniversitesi, yeni dönemde 12 ilçede ve 334 branşı ile eğitimin hizmetinde olmaya devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, yeni eğitim dönemine 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Halk Eğitiminde kentin tartışmasız en önemli kurumlarından biri olan KO-MEK, yeni eğitim döneminde Kocaeli’nin 12 ilçesinde ve birbirinden farklı branşlarıyla ücretsiz eğitim vermeye devam edecek.

 

YENİ DÖNEMDE 334 BRANŞI İLE EĞİTİMİN HİZMETİNDE

KO-MEK, yeni eğitim döneminde kentin her köşesindeki kurumlarıyla eğitimin hizmetinde olmayı sürdürecek. 12 ilçede ve 42 kurs merkezinde toplam 334 branşta hizmet verilecek. İsteyen her vatandaş www.komek.org adresi üzerinden online başvuru yöntemi ile eğitim almak istediği branşa kayıt yaptırabiecek.

 

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM

KO-MEK yeni eğitim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladı. İlçelerde kurulan stantlar aracılığıyla saha çalışmaları yapılarak vatandaşlara KO-MEK branşları tanıtıldı. KO-MEK’in eğitim kadrosu da yeni eğitim döneminde vatandaşlara en iyi ve kaliteli eğitimi verebilmek amacıyla zümre toplantılarını yaparak yıllık planlarını hazırladı. Kurs merkezleri de, boya-badana, su ve elektrik aksamlarındaki tadilat çalışmaları kapsamında elden geçirildi.

 

KENTİN EĞİTİMDEKİ MARKA DEĞERİ

Bilindiği gibi KO-MEK bundan 15 yıl önce halka ücretsiz eğitim vermeye başladı. 15 yıllık dilimde, 604 bin 821 kursiyere farklı branşlarda hizmet verildi.

Geçtiğimiz eğitim döneminde ise 71 bin 516 kursiyer eğitim aldı.

 

 

EN BÜYÜK İLGİ İSTİHDAM BRANŞLARINA

KO-MEK, eğitimde fırsat eşitliğinin adresi oldu. Her kesimden her yaştan vatandaş, KO-MEK’in kapısını çalarak eğitim alma hakkını kullandı. Sanat branşları özellikle emekli vatandaşların ilgisiyle dolup taşarken, mesleki branşlar da, ülkenin istihdam hamlesine can verdi. KO-MEK’te Arıcılıktan, Kaynakçılığa, Sıhhi Tesisatçılıktan, Havuz Suyu Operatörlüğüne kadar 134 doğrudan ve dolaylı istihdam branşında vatandaşlara meslek eğitimi verildi.

Bu sayede çok sayıda kişi ya kendi işini kurarak patron oldu, ya da elindeki KO-MEK sertifikası sayesinde  “vasıflı çalışan” kimliği ile rahatça iş buldu.

 

SOSYAL PROJELERİ BİRLİKTELİĞİMİZE GÜÇ VERDİ

KO-MEK bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra hayata geçirdiği sosyal projeleriyle de, bizi biz yapan değerlere anlam kattı. KO-MEK Vefası, KO-MEK Bohçası ve KO-MEK Hurması projeleri;  bir olmanın, birlik olmanın anlamını taçlandırarak, gönül belediyeciliğinin önemini ortaya çıkarttı. KO-MEK’in bu anlamlı sosyal projeleri yeni eğitim döneminde de aynı anlayışla yoluna devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.