KOCAELİ 1. AMATÖR KÜME HAYIRLI OLSUN

Spor 29.09.2017 - 12:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ 1. AMATÖR KÜME HAYIRLI OLSUN

Uzun süredir merakla beklenen, Kocaeli 1. Amatör Küme Ligi, bu akşam oynanacak olan ilk maçla start alacak. Toplam 38 takım 4 grupta mücadele edecek. İlçemizi 1. Amatör Küme'de 3 kulübümüz temsil edecek. Asarköyspor A Grubunda, Şirinköyspor ve Hisareynspor ise B Grubunda mücadele edecekler. İlk hafta maçlarında, Hisareynspor ve Asarköyspor deplasmanda, Şirinköyspor ise kendi evinde sezona başlayacak

BİZİMKİLER PAZAR GÜNÜ OYNAYACAK Koceli Birinci Amatör Küme Ligi, hafta sonu 4 grupta oynanacak olan 18 maçla start alacak. Toplam 38 takım 4 grupta mücadele edecek. A ve B Grupları 10'arlı, C ve D Grupları ise 9'arlı olacak. İlçemizi 1. Amatör Küme'de 3 kulübümüz temsil edecek. Asarköyspor A Grubunda, Şirinköyspor ve Hisareynspor ise B Grubunda mücadele edecekler. Temsilcilerimiz ilk hafta maçlarını, 1 Ekim Pazar günü oynayacaklar.  ŞİRİNKÖY VE HİSAREYN AYNI GRUPTA İlçemizi 1. Küme B Grubunda temsil eden 2 takımımızdan birisi olan Şirinköyspor, ligdeki ilk maçında, Pazar günü Saat 15.00 da Değirmendere Stadı'nda, Gebze Tayfunspor'u konuk edecek. B Gruptaki diğer temsilcimiz Hisareynspor ise yine Pazar günü deplasmanda Yavuzspor ile karşılaşacak. Saat 18.15 başlayacak olan maç Derince Suni Çim Stadı-1'de oynanacak. A Grubundaki tek temsilcimiz olan Hisareynspor ise Bağçeşme Stadı'nda saat 15.00 da başlayacak olan maçta, Bağçeşmespor'a konuk olacak.  3 TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ  Sezon başı hazırlıklarını başarıyla tamamlayan ve hafta başından itibaren, lig maçlarına hazırlanan, Asarköyspor, Hisareynspor ve Şirinköyspor ilk hafta maçlarını kazanarak, lige galibiyetle başlamak istiyorlar. Asarköyspor Nuri Aksoy idaresinde, Şirinköyspor Nurettin Battal İdaresinde, Hisareynspor ise Eren Demir idaresinde yeni sezona hazırlandılar. Her 3 kulübümüzün başkanı Şirinköyspor Başkanı Vedat Karabulut, Asarköyspor Kulüp Başkanı Güven Özmen ve Hisareynspor Başkanı Celal Kaba, birbirlerine ve tüm takımlara başarılar dileyerek, kazasız belalsız bir sezon dilediler. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, hafta sonu başlayacak olan 1. Küme maçları öncesinde, başta Gölcük takımları olmak üzere, tüm takımlara başarılar diliyoruz.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Uzun süredir merakla beklenen, Kocaeli 1. Amatör Küme Ligi, bu akşam oynanacak olan ilk maçla start alacak. Toplam 38 takım 4 grupta mücadele edecek. İlçemizi 1. Amatör Küme'de 3 kulübümüz temsil edecek. Asarköyspor A Grubunda, Şirinköyspor ve Hisareynspor ise B Grubunda mücadele edecekler. İlk hafta maçlarında, Hisareynspor ve Asarköyspor deplasmanda, Şirinköyspor ise kendi evinde sezona başlayacak

BİZİMKİLER PAZAR GÜNÜ OYNAYACAK
Koceli Birinci Amatör Küme Ligi, hafta sonu 4 grupta oynanacak olan 18 maçla start alacak. Toplam 38 takım 4 grupta mücadele edecek. A ve B Grupları 10'arlı, C ve D Grupları ise 9'arlı olacak. İlçemizi 1. Amatör Küme'de 3 kulübümüz temsil edecek. Asarköyspor A Grubunda, Şirinköyspor ve Hisareynspor ise B Grubunda mücadele edecekler. Temsilcilerimiz ilk hafta maçlarını, 1 Ekim Pazar günü oynayacaklar. 

ŞİRİNKÖY VE HİSAREYN AYNI GRUPTA
İlçemizi 1. Küme B Grubunda temsil eden 2 takımımızdan birisi olan Şirinköyspor, ligdeki ilk maçında, Pazar günü Saat 15.00 da Değirmendere Stadı'nda, Gebze Tayfunspor'u konuk edecek. B Gruptaki diğer temsilcimiz Hisareynspor ise yine Pazar günü deplasmanda Yavuzspor ile karşılaşacak. Saat 18.15 başlayacak olan maç Derince Suni Çim Stadı-1'de oynanacak. A Grubundaki tek temsilcimiz olan Hisareynspor ise Bağçeşme Stadı'nda saat 15.00 da başlayacak olan maçta, Bağçeşmespor'a konuk olacak. 

3 TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ 
Sezon başı hazırlıklarını başarıyla tamamlayan ve hafta başından itibaren, lig maçlarına hazırlanan, Asarköyspor, Hisareynspor ve Şirinköyspor ilk hafta maçlarını kazanarak, lige galibiyetle başlamak istiyorlar. Asarköyspor Nuri Aksoy idaresinde, Şirinköyspor Nurettin Battal İdaresinde, Hisareynspor ise Eren Demir idaresinde yeni sezona hazırlandılar. Her 3 kulübümüzün başkanı Şirinköyspor Başkanı Vedat Karabulut, Asarköyspor Kulüp Başkanı Güven Özmen ve Hisareynspor Başkanı Celal Kaba, birbirlerine ve tüm takımlara başarılar dileyerek, kazasız belalsız bir sezon dilediler. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, hafta sonu başlayacak olan 1. Küme maçları öncesinde, başta Gölcük takımları olmak üzere, tüm takımlara başarılar diliyoruz.
 Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.