LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ AFAD'IN ACI GÜNÜ

13.07.2018 - 09:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ AFAD'IN ACI GÜNÜ

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde Arama Kurtarma Teknisyeni olarak çalışan Halil İbrahim Kılınç geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

AFAD İl Müdürlüğünde arama ve kurtama teknisyeni olan Halil İbrahim Kılınç (1986) gece saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Elim vefat haberinin duyulmasıyla şok yaşayan Kocaeli AFAD çalışanları, Kılınç’ın Kartepe Ataevler Mahallesindeki evine akın etti. Sağlık ekiplerinin uzun süre kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştığı teknisyen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yeni evlenen ve ailesi Şanlıurfa’da yaşayan Halil İbrahim Kılınç, yapılan incelemeler sonrası Kocaeli Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.   “KOCAELİ AFAD İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP” 3 yıl önce Kocaeli AFAD İl Müdürlüğüne tayin olan ve aldığı dairenin taksitlerini ödeyen Kılınç’ın dürüst, ahlaklı ve çalışkan bir karaktere sahip olduğunu ve kurumda çok sevildiğini söyleyen AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, “Yeri doldurulamayacak bir arkadaşımızı kaybettik. Kocaeli AFAD ailesi olarak hüznümüz çok büyük. Metin olmaya çalışıyoruz. Kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine, dost ve yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde Arama Kurtarma Teknisyeni olarak çalışan Halil İbrahim Kılınç geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

AFAD İl Müdürlüğünde arama ve kurtama teknisyeni olan Halil İbrahim Kılınç (1986) gece saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Elim vefat haberinin duyulmasıyla şok yaşayan Kocaeli AFAD çalışanları, Kılınç’ın Kartepe Ataevler Mahallesindeki evine akın etti. Sağlık ekiplerinin uzun süre kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştığı teknisyen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yeni evlenen ve ailesi Şanlıurfa’da yaşayan Halil İbrahim Kılınç, yapılan incelemeler sonrası Kocaeli Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

 

“KOCAELİ AFAD İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP”

3 yıl önce Kocaeli AFAD İl Müdürlüğüne tayin olan ve aldığı dairenin taksitlerini ödeyen Kılınç’ın dürüst, ahlaklı ve çalışkan bir karaktere sahip olduğunu ve kurumda çok sevildiğini söyleyen AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, “Yeri doldurulamayacak bir arkadaşımızı kaybettik. Kocaeli AFAD ailesi olarak hüznümüz çok büyük. Metin olmaya çalışıyoruz. Kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine, dost ve yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.