LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ BAROSU 81 YAŞINDA

16.11.2019 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ BAROSU 81 YAŞINDA

Kocaeli Barosu’nun kuruluşunun 81. yıl dönümü balosu Vali Hüseyin Aksoy'un katılımıyla gerçekleştirildi

Kocaeli Barosu’nun kuruluşunun 81. yıl dönümü münasebetiyle Tryp By Wyndham Otel'de gerçekleştirilen baloya Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdürrahim Burak, Hakimler, Savcılar ve Çok sayıda Avukat katıldı.    ÖNEMLİ GÖREV YÜRÜTÜYORLAR Program Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’in açılış konuşması ile devam etti. Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmasında, “Bugün Kocaeli Barosu'nun 81. yıl dönümü münasebetiyle sizlerle bir arada olmaktan, bu mutluluğu paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Barolar en temel hak olan savunma hakkını yerine getiren avukatlarımızın bir araya gelerek oluşturduğu meslek kuruluşları ve kurulduğu günden itibaren ülkemizde önemli görevler yürüten kurumlarımızdan birisidir.    PASTA KESİLDİ Kocaeli Barosu da kurulduğu günden itibaren savunma hakkının kutsallığının aracına ulaşması noktasında üstüne düşen görevi büyük bir titizlikle yapmaya çalışan barolarımızdan birisidir. Bu özel ve anlamlı günde yaşamını kaybetmiş olan bütün baro üyelerimizi rahmetle anıyorum. Mevcut baromuza üye olan avukatlarımıza da çalışma yaşamında başarılar diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.  Konuşmaların ardından program, Kocaeli Barosu'nun kuruluşunun 81. yıl dönümü anısına kesilen pasta ile sona erdi
Kocaeli Barosu’nun kuruluşunun 81. yıl dönümü balosu Vali Hüseyin Aksoy'un katılımıyla gerçekleştirildi

Kocaeli Barosu’nun kuruluşunun 81. yıl dönümü münasebetiyle Tryp By Wyndham Otel'de gerçekleştirilen baloya Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdürrahim Burak, Hakimler, Savcılar ve Çok sayıda Avukat katıldı. 

 

ÖNEMLİ GÖREV YÜRÜTÜYORLAR
Program Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’in açılış konuşması ile devam etti. Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmasında, “Bugün Kocaeli Barosu'nun 81. yıl dönümü münasebetiyle sizlerle bir arada olmaktan, bu mutluluğu paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Barolar en temel hak olan savunma hakkını yerine getiren avukatlarımızın bir araya gelerek oluşturduğu meslek kuruluşları ve kurulduğu günden itibaren ülkemizde önemli görevler yürüten kurumlarımızdan birisidir. 

 

PASTA KESİLDİ
Kocaeli Barosu da kurulduğu günden itibaren savunma hakkının kutsallığının aracına ulaşması noktasında üstüne düşen görevi büyük bir titizlikle yapmaya çalışan barolarımızdan birisidir. Bu özel ve anlamlı günde yaşamını kaybetmiş olan bütün baro üyelerimizi rahmetle anıyorum. Mevcut baromuza üye olan avukatlarımıza da çalışma yaşamında başarılar diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.  Konuşmaların ardından program, Kocaeli Barosu'nun kuruluşunun 81. yıl dönümü anısına kesilen pasta ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.