LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ BAYAN TAKIMI ARSLAN'A EMANET

Spor 25.09.2017 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ BAYAN TAKIMI ARSLAN'A EMANET

Başkanlığını Gölcüklü İşadamı Akın Dilaver'in yaptığı, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, bu sezon ilk kez mücadele edeceği, Türkiye Bayanlar 3. Ligi öncesinde, takımı Antrenör Özge Arslan'a teslim etti

AKIN DİLAVER ARSLAN'I İKNA ETTİ Ekim ayı içinde başlayacak olan, Türkiye Bayanlar 3. Ligi öncesinde, lige katılacak takımlar hazırlıklarını büyük bir disiplin içinde sürdürüyor. Bu takımlardan birisi de, Başkanlığını Gölcüklü İşadamı Akın Dilaver'in yaptığı, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü. Yeni sezonda takımı emin ellere teslim etmek isteyen, Kulüp Başkanı Akın Dilaver başarılı antrenör Özge Arslan ile anlaşarak, kendisi ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Dilaver'in ofisinde gerçekleşen imza töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Dilaver, “Bu sezon mücadele edeceğimiz 3. Ligde, Özge hocamızdan beklentilerimiz oldukça yüksek. İnşallah onun tecrübesi ve çalışkanlığı ile başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Ben kendisine ve takım oyuncularıma yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.  Kocaeli Bayan Futbol Kulübü Antrenörü Özge Arslan'da, kendisinden beklentilerin farkında olduğunu belirterek, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini söyledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Başkanlığını Gölcüklü İşadamı Akın Dilaver'in yaptığı, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, bu sezon ilk kez mücadele edeceği, Türkiye Bayanlar 3. Ligi öncesinde, takımı Antrenör Özge Arslan'a teslim etti

AKIN DİLAVER ARSLAN'I İKNA ETTİ
Ekim ayı içinde başlayacak olan, Türkiye Bayanlar 3. Ligi öncesinde, lige katılacak takımlar hazırlıklarını büyük bir disiplin içinde sürdürüyor. Bu takımlardan birisi de, Başkanlığını Gölcüklü İşadamı Akın Dilaver'in yaptığı, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü. Yeni sezonda takımı emin ellere teslim etmek isteyen, Kulüp Başkanı Akın Dilaver başarılı antrenör Özge Arslan ile anlaşarak, kendisi ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Dilaver'in ofisinde gerçekleşen imza töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Dilaver, “Bu sezon mücadele edeceğimiz 3. Ligde, Özge hocamızdan beklentilerimiz oldukça yüksek. İnşallah onun tecrübesi ve çalışkanlığı ile başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Ben kendisine ve takım oyuncularıma yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. 
Kocaeli Bayan Futbol Kulübü Antrenörü Özge Arslan'da, kendisinden beklentilerin farkında olduğunu belirterek, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini söyledi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.