LASTİK İŞ

KOCAELİ BİRLİKSPOR'DA YÖNETİM FESHEDİDİ

Spor 17.11.2017 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ BİRLİKSPOR'DA YÖNETİM FESHEDİDİ

TFF 2'nci Lig Grup Kırmızı'da mücadele eden Kocaeli Birlikspor'da yönetim fesh edildi

 Kocaeli Birlikspor'dan yapılan yazılı açıklama şöyle: "Kocaeli Birlik Sportif Hizmetler A.Ş. çatısı altında 2. Lig'de mücadele eden Kocaeli Birlik Spor Kulübümüzde pozitif yönde ivmelenme için kan tazelenmesi zaruri hale gelmiştir. Kulübümüzün mevcut durumunun üzerine çıkabilmesi ve sorunlarını aşabilmesi için sezon başında 23 kişilik güçlü bir yönetimle yola çıkmıştık. Ancak yönetim kurulumuzda görev alan değerli arkadaşlarımızın bazılarının ciddi emek, özveri ve mesai isteyen bu işe yeterli zamanı ayıramaması ve bazı arkadaşlarımızın da heyecanını yitirmesi üzerine karar alınması elzem olmuştur. Bu noktadan hareketle kulübümüzün çıtasını yükseltecek yeni bir yapının önünün açılması için yönetim kurulumuzun fesih edilmesi kararına varılmıştır. Sezon başından beri kulübümüze emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, yeni bir yönetim oluşturulana kadar şirket sahiplerimiz Erhan Yılmaz ve Ozan Keser tarafından kulüp yönetiminin sürdürüleceğini kamuoyuyla paylaşırız."    
TFF 2'nci Lig Grup Kırmızı'da mücadele eden Kocaeli Birlikspor'da yönetim fesh edildi

 Kocaeli Birlikspor'dan yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Kocaeli Birlik Sportif Hizmetler A.Ş. çatısı altında 2. Lig'de mücadele eden Kocaeli Birlik Spor Kulübümüzde pozitif yönde ivmelenme için kan tazelenmesi zaruri hale gelmiştir. Kulübümüzün mevcut durumunun üzerine çıkabilmesi ve sorunlarını aşabilmesi için sezon başında 23 kişilik güçlü bir yönetimle yola çıkmıştık. Ancak yönetim kurulumuzda görev alan değerli arkadaşlarımızın bazılarının ciddi emek, özveri ve mesai isteyen bu işe yeterli zamanı ayıramaması ve bazı arkadaşlarımızın da heyecanını yitirmesi üzerine karar alınması elzem olmuştur. Bu noktadan hareketle kulübümüzün çıtasını yükseltecek yeni bir yapının önünün açılması için yönetim kurulumuzun fesih edilmesi kararına varılmıştır. Sezon başından beri kulübümüze emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder, yeni bir yönetim oluşturulana kadar şirket sahiplerimiz Erhan Yılmaz ve Ozan Keser tarafından kulüp yönetiminin sürdürüleceğini kamuoyuyla paylaşırız."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.