LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ BİRLİKSPOR SATILDI

Spor 09.02.2018 - 11:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ BİRLİKSPOR SATILDI

Ekonomik sıkıntıların üstesinden gelemeyen başkan Erhan Yılmaz, Kocaeli Birlik Sportif Hizmetler A.Ş.’yi Maden Grup’a sattı.

Firma, Kocaeli Birlikspor’un yeni sahibi oldu. Talimatlar gereği başka bir şehre taşınamayan Birlikspor maçlarını şehrimizde oynamaya devam edecek BEŞİKTAŞ DA İLGİLENMİŞTİ Kentimizin 2.Lig’te mücadele eden takımı Kocaeli Birlikspor A.Ş., resmen satıldı. İki sezon önce futbolcusu Erhan Yılmaz tarafından satın alınan, ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Kocaeli Birlikspor, geçen yıldan bu yana satılma görüşmeleriyle sık sık gündeme gelmişti. Beşiktaş’ın da ilgilendiği Kocaeli Birlik Spor A.Ş.’yi Sinoplu iş adamı Hamit Maden satın aldı. FİRMA İSTANBUL’DAN Merkezi İstanbul’da olan Maden Grup’un yönetim kurulu başkanlığını yapan genç iş adamı Hamit Maden, bir süredir kulübü takibe almıştı. Erhan Yılmaz’la yapılan görüşmeler neticesinde, Kocaeli Birlikspor A.Ş., resmen Maden Grup A.Ş. bünyesine katıldı. Kulüp, talimatlar gereği başka bir şehre taşınamayacak ve maçlarını kentimizde oynamaya devam edecek.
Ekonomik sıkıntıların üstesinden gelemeyen başkan Erhan Yılmaz, Kocaeli Birlik Sportif Hizmetler A.Ş.’yi Maden Grup’a sattı.

Firma, Kocaeli Birlikspor’un yeni sahibi oldu. Talimatlar gereği başka bir şehre taşınamayan Birlikspor maçlarını şehrimizde oynamaya devam edecek

BEŞİKTAŞ DA İLGİLENMİŞTİ

Kentimizin 2.Lig’te mücadele eden takımı Kocaeli Birlikspor A.Ş., resmen satıldı. İki sezon önce futbolcusu Erhan Yılmaz tarafından satın alınan, ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Kocaeli Birlikspor, geçen yıldan bu yana satılma görüşmeleriyle sık sık gündeme gelmişti. Beşiktaş’ın da ilgilendiği Kocaeli Birlik Spor A.Ş.’yi Sinoplu iş adamı Hamit Maden satın aldı.

FİRMA İSTANBUL’DAN

Merkezi İstanbul’da olan Maden Grup’un yönetim kurulu başkanlığını yapan genç iş adamı Hamit Maden, bir süredir kulübü takibe almıştı. Erhan Yılmaz’la yapılan görüşmeler neticesinde, Kocaeli Birlikspor A.Ş., resmen Maden Grup A.Ş. bünyesine katıldı. Kulüp, talimatlar gereği başka bir şehre taşınamayacak ve maçlarını kentimizde oynamaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.