LASTİK İŞ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DEN OKULLARA SATRANÇ DESTEĞİ

Eğitim 18.09.2017 - 09:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DEN OKULLARA SATRANÇ DESTEĞİ

Kocaeli'nde okuyan öğrenciler gerçekten çok şanslı. Çünkü İbrahim Karaosmanoğlu gibi eğitim camiasından gelen bir belediye başkanına sahipler. Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin eğitimi ve gelişimi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın, ödüllü çalışması olan “Doğru Hamlede Buluşalım” Projesi, yeni bir hamle gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nde talepte bulunan ilk ve ortaokullara satranç sınıfı kazandırmak için kolları sıvadı.  Bu kapsamda, 72 sınıf proje kapsamına alındı. Bunun 30 adedi tamamlandı. Geriye kalan 42 sınıf için ise çalışmalar devam ediyor. Spor Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile öğrenciler okullarında satranç oynayabilecekleri tam donanımlı bir sınıfa kavuşmuş olacak.  Büyükşehir Belediyesi “Doğru Hamlede Buluşalım Satranç Sınıfları Projesi'ne büyük önem veriyor. Çalışma öncesinde ilçe milli eğitim müdürlükleri aracılığıyla okullara yazı gönderilerek proje tanıtıldı.  Projeden yararlanmak isteyen okullar kısa süre içinde başvurularını Büyükşehir Belediyesi'ne iletti. Proje kapsamında 72 okul belirlendi. Sınıflar aynı anda 20 çocuğun satranç oynayabileceği şekilde oluşturuldu.  Gerçekten bizde Mantar Pano ekibi olarak, eğitime bu kadar destek ve bu kadar değer veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kocaeli'nde okuyan öğrenciler gerçekten çok şanslı. Çünkü İbrahim Karaosmanoğlu gibi eğitim camiasından gelen bir belediye başkanına sahipler. Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin eğitimi ve gelişimi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın, ödüllü çalışması olan “Doğru Hamlede Buluşalım” Projesi, yeni bir hamle gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nde talepte bulunan ilk ve ortaokullara satranç sınıfı kazandırmak için kolları sıvadı. 
Bu kapsamda, 72 sınıf proje kapsamına alındı. Bunun 30 adedi tamamlandı. Geriye kalan 42 sınıf için ise çalışmalar devam ediyor. Spor Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile öğrenciler okullarında satranç oynayabilecekleri tam donanımlı bir sınıfa kavuşmuş olacak. 
Büyükşehir Belediyesi “Doğru Hamlede Buluşalım Satranç Sınıfları Projesi'ne büyük önem veriyor. Çalışma öncesinde ilçe milli eğitim müdürlükleri aracılığıyla okullara yazı gönderilerek proje tanıtıldı. 
Projeden yararlanmak isteyen okullar kısa süre içinde başvurularını Büyükşehir Belediyesi'ne iletti. Proje kapsamında 72 okul belirlendi. Sınıflar aynı anda 20 çocuğun satranç oynayabileceği şekilde oluşturuldu. 
Gerçekten bizde Mantar Pano ekibi olarak, eğitime bu kadar destek ve bu kadar değer veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.