KOCAELİ CUMHURBAŞKANINA HAZIRLANIYOR!

Asayiş 22.01.2018 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ CUMHURBAŞKANINA HAZIRLANIYOR!

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman 27 Ocak’ta gerçekleştirilecek kongre ve miting programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişini duyuracak olan 8 aracı tanıttı.

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman parti binası önünde 27 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım göstereceği il gençlik kolları kongresine ilişkin basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasında Cumhurbaşkanının ilimize gelişini duyuracak olan araçların tanıtımı da yapıldı. MEHMETÇİK TERÖRÜ TEMİZLEYECEK Basın açıklamasında Zeytin Dalı Harekatı hakkında konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Operasyonu’na ilişkinde değerlendirmelerde bulunarak sözlerine başladı. Ceyhan operasyona yönelik olarak, “Afrin’de yapılan operasyonun özü sınırlarımızdaki terör unsurlarının temizlenmesidir. Mehmetçik o bölgeden tüm terör örgütlerini temizleyecektir. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin” dedi. MAŞALLAH KOCAELİ DEDİRTECEĞİZ Miting ve kongre programına dair açıklamalarda bulunan Ceyhan, “27 Ocak saat 14.00’de Sayın Cumhurbaşkanımız il gençlik kollarımıza katılmak üzere ilimize gelecek. Türkiye’deki bütün kongreleri takip ediyoruz. Bu sadece il gençlik kolları kongresi olmanın ötesine geçti. Milletimizle Cumhurbaşkanımız buluşacak. Tüm teşkilat yapımızın ana gündemi sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağımız programlardır. Salona girişten önce Pazar alanında miting olacak. Şu anda duyuruyla ilgili yoğun bir çalışma var. 8 aracı bu organizasyona ilişkin hazırladık. Araçlarla tüm Kocaeli’ye Cumhurbaşkanımızın gelişini duyuracağız. Kongremizde coşkumuzla, muhabbetimizle cumhurbaşkanımıza “ Maşallah Kocaeli” dedirttirene kadar çabamızı göstereceğiz. Böylesi bir hazırlığı yapan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. O gün bizim için bir bayram havasında geçecektir” diye konuştu.
AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman 27 Ocak’ta gerçekleştirilecek kongre ve miting programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişini duyuracak olan 8 aracı tanıttı.

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman parti binası önünde 27 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım göstereceği il gençlik kolları kongresine ilişkin basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasında Cumhurbaşkanının ilimize gelişini duyuracak olan araçların tanıtımı da yapıldı.

MEHMETÇİK TERÖRÜ TEMİZLEYECEK

Basın açıklamasında Zeytin Dalı Harekatı hakkında konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Operasyonu’na ilişkinde değerlendirmelerde bulunarak sözlerine başladı. Ceyhan operasyona yönelik olarak, “Afrin’de yapılan operasyonun özü sınırlarımızdaki terör unsurlarının temizlenmesidir. Mehmetçik o bölgeden tüm terör örgütlerini temizleyecektir. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

MAŞALLAH KOCAELİ DEDİRTECEĞİZ

Miting ve kongre programına dair açıklamalarda bulunan Ceyhan, “27 Ocak saat 14.00’de Sayın Cumhurbaşkanımız il gençlik kollarımıza katılmak üzere ilimize gelecek. Türkiye’deki bütün kongreleri takip ediyoruz. Bu sadece il gençlik kolları kongresi olmanın ötesine geçti. Milletimizle Cumhurbaşkanımız buluşacak. Tüm teşkilat yapımızın ana gündemi sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağımız programlardır. Salona girişten önce Pazar alanında miting olacak. Şu anda duyuruyla ilgili yoğun bir çalışma var. 8 aracı bu organizasyona ilişkin hazırladık. Araçlarla tüm Kocaeli’ye Cumhurbaşkanımızın gelişini duyuracağız. Kongremizde coşkumuzla, muhabbetimizle cumhurbaşkanımıza “ Maşallah Kocaeli” dedirttirene kadar çabamızı göstereceğiz. Böylesi bir hazırlığı yapan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. O gün bizim için bir bayram havasında geçecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.