LASTİK İŞ

KOCAELİ'DE 1 HAFTADA NE KADAR UYUŞTURUCU YAKALANDI?

Gündem 11.01.2021 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ'DE 1 HAFTADA NE KADAR UYUŞTURUCU YAKALANDI?

Kocaeli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklama ile polis ve jandarma ekipleri tarafından önceki hafta ilimiz genelinde uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların sonuçları açıklandı

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda;  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin  4-10 Ocak 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 58 olayda toplam 105 şahsa adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 13’ü tutuklandı, 5 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.  EMNİYETİN ÇALIŞMALARINDA ELE GEÇİRİLENLER Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 135 gr esrar, 8 kg 901 gr skunk, 2 gr eroin, 113 gr kokain, 1 kg 666 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 30 gr metamfetamin, 18 adet sentetik ecza, 12 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda;  45 adet fişek, 2 adet hassas terazi, 4.060 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.  JANDARMA EKİPLERİNİN ÇALIŞMA SONUÇLARI İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 4-10 Ocak 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda, 2 olayda toplam 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Şahıslar hakkında serbest yargılanma kararı verildi.  Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 4 gr 60 mg esrar, 2 gr 17 mg metamfetamin ele geçirildi.
Kocaeli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklama ile polis ve jandarma ekipleri tarafından önceki hafta ilimiz genelinde uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların sonuçları açıklandı

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında ilimiz genelinde yapılan çalışmalarda;  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin  4-10 Ocak 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 58 olayda toplam 105 şahsa adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 13’ü tutuklandı, 5 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 EMNİYETİN ÇALIŞMALARINDA ELE GEÇİRİLENLER
Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 135 gr esrar, 8 kg 901 gr skunk, 2 gr eroin, 113 gr kokain, 1 kg 666 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 30 gr metamfetamin, 18 adet sentetik ecza, 12 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda;  45 adet fişek, 2 adet hassas terazi, 4.060 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

 JANDARMA EKİPLERİNİN ÇALIŞMA SONUÇLARI
İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 4-10 Ocak 2021 tarihleri arasında ilimiz genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda, 2 olayda toplam 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Şahıslar hakkında serbest yargılanma kararı verildi.  Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 4 gr 60 mg esrar, 2 gr 17 mg metamfetamin ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.