KOCAELİ'DE 336 ÖĞRENCİNİN İNTERNET ERİŞİMİ ÇÖZÜLÜYOR

Eğitim 29.09.2020 - 09:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ'DE 336 ÖĞRENCİNİN İNTERNET ERİŞİMİ ÇÖZÜLÜYOR

İnternete erişemeyen 336 öğrencinin de sorunu çözülüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, uzaktan eğitimde çocukların mağdur olduğu yönündeki algının yanlış olduğunu ifade ederek, “450 bin çocuktan 336’sı internete erişemedi. Onlar için de mobil eğitim alanları kuruluyor” dedi   DESTEK NOKTALARI İL Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, tüm öğrencilerin internet ve televizyona ulaşıp ulaşmadığının belirlendiğini ifade ederken, “Yaptığımız çalışma ile televizyonu olmayan çocuğumuz kalmadı. Uzaktan eğitimin internet kısmında ise 470 bölgeye EBA Destek Noktası kurduk. Öğrencilerimiz buralara geliyor ve çok şık bir ortamda internete erişiyorlar” dedi.   TÜRKİYE İKİNCİSİ ÇELİK, bu destek noktalarının sayısının 650’ye çıkacağını kaydederken, “Sayı bakımında Türkiye’de ikinci sıradayız. Tüm öğrencilerimize yürüme mesafesinde merkezler kuruyoruz. Geliyorlar, derslerini görüyorlar ve evlerine gidiyorlar. İnterneti eksik olan öğrencilerimizin sokaklarına, mahallelerine internet merkezlerimizi getirdik. Sayı daha da artacak” ifadelerini kullandı.  
İnternete erişemeyen 336 öğrencinin de sorunu çözülüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, uzaktan eğitimde çocukların mağdur olduğu yönündeki algının yanlış olduğunu ifade ederek, “450 bin çocuktan 336’sı internete erişemedi. Onlar için de mobil eğitim alanları kuruluyor” dedi

 

DESTEK NOKTALARI

İL Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, tüm öğrencilerin internet ve televizyona ulaşıp ulaşmadığının belirlendiğini ifade ederken, “Yaptığımız çalışma ile televizyonu olmayan çocuğumuz kalmadı. Uzaktan eğitimin internet kısmında ise 470 bölgeye EBA Destek Noktası kurduk. Öğrencilerimiz buralara geliyor ve çok şık bir ortamda internete erişiyorlar” dedi.

 

TÜRKİYE İKİNCİSİ

ÇELİK, bu destek noktalarının sayısının 650’ye çıkacağını kaydederken, “Sayı bakımında Türkiye’de ikinci sıradayız. Tüm öğrencilerimize yürüme mesafesinde merkezler kuruyoruz. Geliyorlar, derslerini görüyorlar ve evlerine gidiyorlar. İnterneti eksik olan öğrencilerimizin sokaklarına, mahallelerine internet merkezlerimizi getirdik. Sayı daha da artacak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.