LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ'DE ALİŞAN RÜZGARI

20.10.2018 - 14:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'DE ALİŞAN RÜZGARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Bingöllüler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen Bingöl Tanıtım Günlerinde sevilen ünlü sanatçı Alişan sahne aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Anadolu Kocaeli’nde Bingöl Tanıtım Günleri kapsamında sevilen sanatçı Alişan hemşerileri ile bir araya geldi. Kültürel ve yöresel ürünlerin sergilendiği tanıtım günlerinde sahne alan Alişan, Bingöl tanıtım günlerine yoğun ilgi gösteren hemşerilerine teşekkür etti. Büyükşehir Fuar Merkezinde düzenlenen Alişan Konserine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz da katılarak hemşerileriyle vakit geçirdi.   BİNGÖLLÜLER ALİŞAN İLE ÇOŞTULAR Büyükşehir Fuar Merkezi ana sahnede verilen konserde ünlü sanatçı Alişan Bingöl yöresine ait birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Yöresel türkülerle coşan Bingöllü vatandaşlar, doyasıya eğlendi. Sanatçı Alişan tanıtım günlerine katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bingöl Belediyesine teşekkür etti.   SERVET KOCAKAYA KONSER VERECEK 19-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak Anadolu Kocaeli’de Bingöl Tanıtım Günleri’nde yerel sanatçılar da konserler verecek. Ayrıca bugün Erkam Aydar, Servet Kocakaya ise 21 Ekim Pazar tanıtım günlerinde sahne alacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Bingöllüler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen Bingöl Tanıtım Günlerinde sevilen ünlü sanatçı Alişan sahne aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Anadolu Kocaeli’nde Bingöl Tanıtım Günleri kapsamında sevilen sanatçı Alişan hemşerileri ile bir araya geldi. Kültürel ve yöresel ürünlerin sergilendiği tanıtım günlerinde sahne alan Alişan, Bingöl tanıtım günlerine yoğun ilgi gösteren hemşerilerine teşekkür etti. Büyükşehir Fuar Merkezinde düzenlenen Alişan Konserine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz da katılarak hemşerileriyle vakit geçirdi.

 

BİNGÖLLÜLER ALİŞAN İLE ÇOŞTULAR

Büyükşehir Fuar Merkezi ana sahnede verilen konserde ünlü sanatçı Alişan Bingöl yöresine ait birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Yöresel türkülerle coşan Bingöllü vatandaşlar, doyasıya eğlendi. Sanatçı Alişan tanıtım günlerine katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bingöl Belediyesine teşekkür etti.

 

SERVET KOCAKAYA KONSER VERECEK

19-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak Anadolu Kocaeli’de Bingöl Tanıtım Günleri’nde yerel sanatçılar da konserler verecek. Ayrıca bugün Erkam Aydar, Servet Kocakaya ise 21 Ekim Pazar tanıtım günlerinde sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.