LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ’DE EYLEMLER YENİDEN YASAKLANDI

Gündem 06.05.2019 - 15:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ’DE EYLEMLER YENİDEN YASAKLANDI

Kocaeli Valiliği, kentte yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.

Kocaeli Valiliği, kentte yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri etkinliklerin yasaklandığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, 9 Nisan'dan itibaren devam eden günlerde ceza infaz kurumları önünde PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a uygulandığı söylenen sözde tecritin kaldırılması talebiyle ülke genelinde, cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü bulunan PKK/KCK mensuplarınca başlatılan açlık grevine sözde destek vermek amacıyla cezaevleri önünde yapılması planlanan etkinliklerle ilgili provokatif eylemlerin yaşanabileceği, kamu düzenin ve kamu güvenliğinin bozulacağına yönelik ciddi duyumların alındığı bildirildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: “İlimiz genelinde bu amaca yönelik gerçekleştirilebilecek, yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant, çadır kurma, bildiri dağıtma, protesto eylemi vb. eylem/etkinlikler ile bu eyleme destek vermek amacıyla, eylem ve etkinlik düzenlemek için gelen araçların ve şahısların ilimiz sınırlarına girişlerinin engellenmesi ile belirtilen konuların devamı niteliğindeki her türlü eylem/etkinliklerin 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 7. ve 17. Maddeleri hükmü gereğince, Kocaeli İl sınırları içerisinde 07.05.2019 günü saat:00.01’den 21/05/2019 günü saat:24.00’a kadar (15) gün süre ile Valilik Makamı’nın 06.05/2019 tarih ve 1227 sayılı Olur Emri ile yasaklanmıştır.”
Kocaeli Valiliği, kentte yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.

Kocaeli Valiliği, kentte yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri etkinliklerin yasaklandığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, 9 Nisan'dan itibaren devam eden günlerde ceza infaz kurumları önünde PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a uygulandığı söylenen sözde tecritin kaldırılması talebiyle ülke genelinde, cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü bulunan PKK/KCK mensuplarınca başlatılan açlık grevine sözde destek vermek amacıyla cezaevleri önünde yapılması planlanan etkinliklerle ilgili provokatif eylemlerin yaşanabileceği, kamu düzenin ve kamu güvenliğinin bozulacağına yönelik ciddi duyumların alındığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“İlimiz genelinde bu amaca yönelik gerçekleştirilebilecek, yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant, çadır kurma, bildiri dağıtma, protesto eylemi vb. eylem/etkinlikler ile bu eyleme destek vermek amacıyla, eylem ve etkinlik düzenlemek için gelen araçların ve şahısların ilimiz sınırlarına girişlerinin engellenmesi ile belirtilen konuların devamı niteliğindeki her türlü eylem/etkinliklerin 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 7. ve 17. Maddeleri hükmü gereğince, Kocaeli İl sınırları içerisinde 07.05.2019 günü saat:00.01’den 21/05/2019 günü saat:24.00’a kadar (15) gün süre ile Valilik Makamı’nın 06.05/2019 tarih ve 1227 sayılı Olur Emri ile yasaklanmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.