LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ'DE GÜMÜŞHANE RÜZGARI ESTİ

12.11.2018 - 10:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'DE GÜMÜŞHANE RÜZGARI ESTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen Gümüşhane Tanıtım Günleri, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli’de konseptiyle hayata geçirilen tanıtım günleri Gümüşhane ile devam etti. 8 Kasım'da Büyükşehir Fuar Merkezi’nde başlayan Gümüşhane Tanıtım günleri, 11 Kasım Pazar günü akşamı sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gümüşhane Valiliği, Gümüşhane Belediyesi ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın katkıları ile hazırlanan tanıtım günlerinde Gümüşhane’nin tarihi ve turistik yapısı ile kendine has yöresel ürünler sergilendi. Gümüşhane Tanıtım Günlerini, çevre illerden  ve Kocaeli’nden binlerce vatandaş ziyaret etti.   YÖRESEL TATLAR Gümüşhane tanıtım günlerinde tarihi ve turistlik mekânların tanıtımları yapılırken, yöresel ürünler de sergilendi. 2 bin 500 metre rakımda üretilen organik çiçek balından pestil-kömeye, kuru fasulyeden sirona birçok yöresel tat, tanıtım günlerinde Kocaeli'nde yaşayan Gümüşhaneliler ile buluştu. Ayrıca tanıtım günleri etkinliğine gelen vatandaşlara Büyükşehir standında, Kocaeli'nin yöresel lezzetlerinden olan mancarlı pide ve pişmaniye ikramları da yapıldı.     TURİSTLİK VE TARİHİ MEKANLAR TANITILDI Anadolu Kocaeli'nde konseptiyle hazırlanan tanıtım günlerinde Gümüşhane'nin yöresel tatlarının yanı sıra bir çok turistlik ve tarihi mekanları da tanıtıldı. Karaca Mağarası, Santa Harabeleri, (Eski Şehir) Süleymaniye Mahallesi, yaylalar, şelaleler, doğal göller ve yüzlerce yıllık tarihi köprülerin tanıtımı yapıldı.   TANITIM GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ Gümüşhane Tanıtım Günleri, Kocaeli’nde yaşayan Gümüşhaneliler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gördü. Tanıtım günlerine Kocaeli’nin yanı sıra çevre illerdeki vatandaşlar tarafından da ziyaret edildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen Gümüşhane Tanıtım Günleri, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli’de konseptiyle hayata geçirilen tanıtım günleri Gümüşhane ile devam etti. 8 Kasım'da Büyükşehir Fuar Merkezi’nde başlayan Gümüşhane Tanıtım günleri, 11 Kasım Pazar günü akşamı sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gümüşhane Valiliği, Gümüşhane Belediyesi ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın katkıları ile hazırlanan tanıtım günlerinde Gümüşhane’nin tarihi ve turistik yapısı ile kendine has yöresel ürünler sergilendi. Gümüşhane Tanıtım Günlerini, çevre illerden  ve Kocaeli’nden binlerce vatandaş ziyaret etti.

 

YÖRESEL TATLAR

Gümüşhane tanıtım günlerinde tarihi ve turistlik mekânların tanıtımları yapılırken, yöresel ürünler de sergilendi. 2 bin 500 metre rakımda üretilen organik çiçek balından pestil-kömeye, kuru fasulyeden sirona birçok yöresel tat, tanıtım günlerinde Kocaeli'nde yaşayan Gümüşhaneliler ile buluştu. Ayrıca tanıtım günleri etkinliğine gelen vatandaşlara Büyükşehir standında, Kocaeli'nin yöresel lezzetlerinden olan mancarlı pide ve pişmaniye ikramları da yapıldı.  

 

TURİSTLİK VE TARİHİ MEKANLAR TANITILDI

Anadolu Kocaeli'nde konseptiyle hazırlanan tanıtım günlerinde Gümüşhane'nin yöresel tatlarının yanı sıra bir çok turistlik ve tarihi mekanları da tanıtıldı. Karaca Mağarası, Santa Harabeleri, (Eski Şehir) Süleymaniye Mahallesi, yaylalar, şelaleler, doğal göller ve yüzlerce yıllık tarihi köprülerin tanıtımı yapıldı.

 

TANITIM GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Gümüşhane Tanıtım Günleri, Kocaeli’nde yaşayan Gümüşhaneliler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gördü. Tanıtım günlerine Kocaeli’nin yanı sıra çevre illerdeki vatandaşlar tarafından da ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.