KOCAELİ'DE HALK EKMEK SATILACAK

Ekonomi 11.07.2019 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'DE HALK EKMEK SATILACAK

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen maddeler arasında yer alan, "Halk Ekmek" kurulmasına ilişkin madde oy birliği ile onaylandı

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen maddeler arasında yer alan, "Halk Ekmeği Kurulması"na ilişkin madde yasalaştı. Buna göre, belediyenin belirleceği yerlerde, satış yapılacak. Halk ekmeğin fiyatının da  1 TL olması bekleniyor. Halk Ekmek'in bundan sonraki aşaması, Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında imzalanacak anlaşmadan sonra netlik kazanacak.
Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen maddeler arasında yer alan, "Halk Ekmek" kurulmasına ilişkin madde oy birliği ile onaylandı

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen maddeler arasında yer alan, "Halk Ekmeği Kurulması"na ilişkin madde yasalaştı.

Buna göre, belediyenin belirleceği yerlerde, satış yapılacak. Halk ekmeğin fiyatının da  1 TL olması bekleniyor. Halk Ekmek'in bundan sonraki aşaması, Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında imzalanacak anlaşmadan sonra netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.