LASTİK İŞ
ismail

''KOCAELİ'DE HER 4 KİŞİDEN BİRİ İCRALIK''

Ekonomi 24.02.2019 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''KOCAELİ'DE HER 4 KİŞİDEN BİRİ İCRALIK''

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sçeim bölgesinde icra dosyalarının sayısının 500 bini aştığını, yaklaşık her 4 vatandaştan birini icralık durumda olduğunu söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekli Lütfü Türkkan, Kocaeli'de her 4 kişiden 1'inin icralık olduğunu açıkladı. “2 milyon nüfuslu kentte icra dosyalarının sayısı 500 bini aştı. Her 4 vatandaştan 1'i icralık. Artık icra gelen eve kimse acıyarak bakmıyor çünkü onun da evinde icra var” diyen Türkkan, TBMM'de yaptığı basın açıklamasında sözlerine şöyle devam etti: "HER GÜN YAKLAŞIK 5 BİN DOSYA..." “Ceza mahkemelerine her gün ortalama 7 bin 392 dosya geliyor. Günlük karara çıkan dosya sayısı ise 2 bin 463. Yani her gün yaklaşık 5 bin dosya birikmeye devam ediyor. Hukuk mahkemelerine günlük gelen dosya sayısı 5 bin 372, karar verilen dosya sayısı ise 2 bin 243. Üç bin dosya da her gün hukuk mahkemelerinde birikiyor. İdari yargıya günlük gelen dosya sayısı bin 862, günlük karar verilen dosya sayısı ise 589” “Avukatlar koridorlarda dosya arıyor. Orada eğer bir tanıdık memur yoksa o dosyaya ulaşmanız aylar sürer. UYAP'tan sadece netice alırsınız, içinden bir evrak bakmanız gerekirse mutlaka dosyaya ulaşmanız gerekir, o da zor.” Kaynak Yeniçağ: Kocaeli’de 4 kişiden biri icralık
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sçeim bölgesinde icra dosyalarının sayısının 500 bini aştığını, yaklaşık her 4 vatandaştan birini icralık durumda olduğunu söyledi.
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekli Lütfü Türkkan, Kocaeli'de her 4 kişiden 1'inin icralık olduğunu açıkladı.

“2 milyon nüfuslu kentte icra dosyalarının sayısı 500 bini aştı. Her 4 vatandaştan 1'i icralık. Artık icra gelen eve kimse acıyarak bakmıyor çünkü onun da evinde icra var” diyen Türkkan, TBMM'de yaptığı basın açıklamasında sözlerine şöyle devam etti:

"HER GÜN YAKLAŞIK 5 BİN DOSYA..."

“Ceza mahkemelerine her gün ortalama 7 bin 392 dosya geliyor. Günlük karara çıkan dosya sayısı ise 2 bin 463. Yani her gün yaklaşık 5 bin dosya birikmeye devam ediyor. Hukuk mahkemelerine günlük gelen dosya sayısı 5 bin 372, karar verilen dosya sayısı ise 2 bin 243. Üç bin dosya da her gün hukuk mahkemelerinde birikiyor. İdari yargıya günlük gelen dosya sayısı bin 862, günlük karar verilen dosya sayısı ise 589”

“Avukatlar koridorlarda dosya arıyor. Orada eğer bir tanıdık memur yoksa o dosyaya ulaşmanız aylar sürer. UYAP'tan sadece netice alırsınız, içinden bir evrak bakmanız gerekirse mutlaka dosyaya ulaşmanız gerekir, o da zor.”

Kaynak Yeniçağ: Kocaeli’de 4 kişiden biri icralık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.