KOCAELİ'DE İHRAÇ EDİLENLERİN TAM LİSTESİ

Gündem 24.12.2017 - 13:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'DE İHRAÇ EDİLENLERİN TAM LİSTESİ

Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan iki yeni KHK ile kamu kurumlarından Kocaeli'de toplamda 84 kişi ihraç edilirken 2 kişi de göreve iade edildi. KHK ile ilimizde bir vakıf da kapatıldı

Yayımlanan yeni KHK ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden 23, İSU’dan 7, Kartepe Belediyesi’nden 1, TÜBİTAK’tan 33, Kocaeli Üniversitesi’nden 4, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan 1, Sağlık Bakanlığı’ndan 1, Adalet Bakanlığı’ndan 1, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan 1, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 1 ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 kişi olmak üzere toplamda 84 kişi ihraç edildi.   2 KİŞİ GÖREVE İADE EDİLDİ Daha önceki KHK’larda görevden ihraç edilen Betül Andıç Ersoy Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumundaki görevine ve Nebahat Gümüşdağ ise öğretmenlik görevine iade edildi.   1 VAKIF KAPATILDI Yayınlanan son 695 sayılı KHK ile 17 kurum kapatılırken, daha önceden kapatılan bir vakıf açıldı, yurt dışında öğrenim gören 6 kişinin ise öğrencilikle ilişiği kesildi. Kapatılan vakıflardan birisi de ilimizden. 695 sayılı KHK’ya göre ilimizde mevcut olan Türk Eğitim Sağlık ve Çevre Vakfı (TESÇEV) kapatıldı.   KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Akın Bulut, Ali Kemal Dilaver, Ali Kılıç, Ali Okumuş, Betül Akbulut, Cafer Gür, Fatma Can, Hasan Ada, Hava Şekerci Köse, Hüseyin Küçükkaya, İbrahim Kıldıze, İlyas Bekir, Kenan Demir, Mine İpek, Ömer Faruk Yılmaz, Recep Murat Öze, Ruşen Şimşek, Selim Alatepe, Serkan Altay, Sevgi Yılmaz, Soner Atila, Yasin Yapıcı, Zeynep Alioğlu Okumuş.   İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Abdulcebbar Pesen, Cumhur Soy, Hacı Ali Eren, Hakan Pir, Harun Bıçakçı (daire başkanı), Mehmet Amıklı, Salih Uğur Ayvalı.   KARTEPE BELEDİYESİ Veysel Temel TÜBİTAK Abdulah Aktel, Abdulkerim Öncü, Ali Kurşun, Alper Tokgöz, Aydın Deli, Ayşegül Tekir, Aziz Parmaksız, Bahadır Dündar, Birol Uğurlu, Canan Tunç, Emrullah Bıçak, Ersan Baran, Fatih Değirmenci, Fikret Şanlı, Hacer Şartepe, Halit Bağdatlı, Miraç Öztürk, Murat Dağcı, Mustafa Çelik, Mustafa Mat, Nurefşan Gül Orhan Üçtepe, Recep Selami (Baş Uzman Araştırmacı), Resul Yılgın, Rıdvan Gürcan, Samet Akpınar, Seda Cura, Serkan Akagündüz, Servet Uğurlu, Yakup Özden, Yunus Fatih Değirmenci, Yunus Kaya, Yunus Yücel.   KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Araştırma Görevlisi: Erbil Beytar Araştırma Görevlisi: Mustafa Mert Alabaş Doç. Hamdi Aydın Memur: Mehmet Toplu   DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Şeyma Çalışkan   SAĞLIK BAKANLIĞI Özcan Doğan   ADALET BAKANLIĞI Mehmet Yıldırım   GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Erdi Metin Ünal   KOCAELİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI Gökhan Civelek   MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Ahmet Öztürk, Bahadır Yılmaz, Bayram Doğan, Engincan Topal, Fatih Erbaş, Gülhan Yay Kaya, Hava Ergin, Murat Karakale, Öznur Halaçlı, Savaş Yımaz, Yakup Civelek,   KAPATILAN VAKIF Türk Eğitim Sağlık ve Çevre Vakfı (TESÇEV) kapatıldı
Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan iki yeni KHK ile kamu kurumlarından Kocaeli'de toplamda 84 kişi ihraç edilirken 2 kişi de göreve iade edildi. KHK ile ilimizde bir vakıf da kapatıldı

Yayımlanan yeni KHK ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden 23, İSU’dan 7, Kartepe Belediyesi’nden 1, TÜBİTAK’tan 33, Kocaeli Üniversitesi’nden 4, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan 1, Sağlık Bakanlığı’ndan 1, Adalet Bakanlığı’ndan 1, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan 1, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 1 ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 kişi olmak üzere toplamda 84 kişi ihraç edildi.

 

2 KİŞİ GÖREVE İADE EDİLDİ

Daha önceki KHK’larda görevden ihraç edilen Betül Andıç Ersoy Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumundaki görevine ve Nebahat Gümüşdağ ise öğretmenlik görevine iade edildi.

 

1 VAKIF KAPATILDI

Yayınlanan son 695 sayılı KHK ile 17 kurum kapatılırken, daha önceden kapatılan bir vakıf açıldı, yurt dışında öğrenim gören 6 kişinin ise öğrencilikle ilişiği kesildi. Kapatılan vakıflardan birisi de ilimizden. 695 sayılı KHK’ya göre ilimizde mevcut olan Türk Eğitim Sağlık ve Çevre Vakfı (TESÇEV) kapatıldı.

 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Akın Bulut,

Ali Kemal Dilaver,

Ali Kılıç,

Ali Okumuş,

Betül Akbulut,

Cafer Gür,

Fatma Can,

Hasan Ada,

Hava Şekerci Köse,

Hüseyin Küçükkaya,

İbrahim Kıldıze,

İlyas Bekir,

Kenan Demir,

Mine İpek,

Ömer Faruk Yılmaz,

Recep Murat Öze,

Ruşen Şimşek,

Selim Alatepe,

Serkan Altay,

Sevgi Yılmaz,

Soner Atila,

Yasin Yapıcı,

Zeynep Alioğlu Okumuş.

 

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Abdulcebbar Pesen,

Cumhur Soy,

Hacı Ali Eren,

Hakan Pir,

Harun Bıçakçı (daire başkanı),

Mehmet Amıklı,

Salih Uğur Ayvalı.

 

KARTEPE BELEDİYESİ

Veysel Temel

TÜBİTAK

Abdulah Aktel,

Abdulkerim Öncü,

Ali Kurşun,

Alper Tokgöz,

Aydın Deli,

Ayşegül Tekir,

Aziz Parmaksız,

Bahadır Dündar,

Birol Uğurlu,

Canan Tunç,

Emrullah Bıçak,

Ersan Baran,

Fatih Değirmenci,

Fikret Şanlı,

Hacer Şartepe,

Halit Bağdatlı,

Miraç Öztürk,

Murat Dağcı,

Mustafa Çelik,

Mustafa Mat,

Nurefşan Gül

Orhan Üçtepe,

Recep Selami (Baş Uzman Araştırmacı),

Resul Yılgın,

Rıdvan Gürcan,

Samet Akpınar,

Seda Cura,

Serkan Akagündüz,

Servet Uğurlu,

Yakup Özden,

Yunus Fatih Değirmenci,

Yunus Kaya,

Yunus Yücel.

 

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

Araştırma Görevlisi: Erbil Beytar

Araştırma Görevlisi: Mustafa Mert Alabaş

Doç. Hamdi Aydın

Memur: Mehmet Toplu

 

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI

Şeyma Çalışkan

 

SAĞLIK BAKANLIĞI

Özcan Doğan

 

ADALET BAKANLIĞI

Mehmet Yıldırım

 

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

Erdi Metin Ünal

 

KOCAELİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

Gökhan Civelek

 

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Ahmet Öztürk,

Bahadır Yılmaz,

Bayram Doğan,

Engincan Topal,

Fatih Erbaş,

Gülhan Yay Kaya,

Hava Ergin,

Murat Karakale,

Öznur Halaçlı,

Savaş Yımaz,

Yakup Civelek,

 

KAPATILAN VAKIF

Türk Eğitim Sağlık ve Çevre Vakfı (TESÇEV) kapatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.