KOCAELİ’DEN SURİYE’YE 450 BİN ÇİFT AYAKKABI GİTTİ

26.10.2019 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ’DEN SURİYE’YE 450 BİN ÇİFT AYAKKABI GİTTİ

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay arasında gerçekleştirilen işbirliği ile 27 TIR dolusu ayakkabı yardımlarının yer aldığı TIR'lar Barış Pınarı Harekatı bölgesine gönderilmek üzere yola çıktı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kampanyada 27 TIR dolusu çocuk, erkek ve kadın ayakkabısından oluşan yardım malzemeleri Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından oluşturulan güvenli bölgeye gitmek üzere yola çıktı. Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşen törende Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcılığı Kocaeli Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak,  Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, İl Müftü Vekili İhsan Yeğin, Cezaevi Savcıları Serhat Tütüncü ve Sedat Yılmaz yer aldı. Dualar ile gönderilen yardımlar Barış Pınarı Harekatı kapsamında oluşturulan güvenli bölgeye teslim edilecek. “İNSANLIK GÜZEL İŞ GÖRDÜ” İlk olarak konuşan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Bugün burada çok hayırlı bir hizmetin yürütülmesine şahit oluyoruz. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay Kocaeli şubesinin hazırladığı protokol çerçevesinde Kızılay şubemize bağışlanan 450 bin çift ayakkabının tasniflenmesi, ambalajlanması ve bunların TIRlara yüklenmesini bugün burada icra ediyoruz. TIRlarımızla yola çıkan ayakkabılar Barış Pınarı güvenli bölgesindeki kardeşlerimize gidecek. Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün kamuya yararlı çalışmalarından mutluluk duyuyoruz. Birlikte çalışarak Kızılay deposunda bağış şeklinde bulunan yardımları ulaştıracağız. Böylelikle insanlık bizden güzel işler görmüş olacak. Projede yer alan yükümlülerimize de teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz iyi işlere yardım edip, kötü işlere mani olmak” dedi. TEŞEKKÜR  ETTİ Devamında konuşan Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, “Yükümlü kardeşlerimize minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onların sayesinde milli servetin yok olmamasına, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için verdikleri emeğe teşekkür ediyorum. Devletimizin bu noktada bizlerle birlikte çalışmalarının en güzel örneklerinden biri de bu oldu” şeklinde konuştu. 450 BİN ÇİFT AYAKKABI Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay’ın ortaklaşa çalışmasında kadın, erkek ve çocuk şeklinde gruplandırılan 4 yüz 50 bin çift ayakkabının poşetlenmesi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere TIRlara yüklenmesi işlemleri, kamu yararına ücretsiz çalışma yükümlülüğü altında bulunan denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından özveriyle gerçekleştirildi.
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay arasında gerçekleştirilen işbirliği ile 27 TIR dolusu ayakkabı yardımlarının yer aldığı TIR'lar Barış Pınarı Harekatı bölgesine gönderilmek üzere yola çıktı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kampanyada 27 TIR dolusu çocuk, erkek ve kadın ayakkabısından oluşan yardım malzemeleri Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından oluşturulan güvenli bölgeye gitmek üzere yola çıktı. Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşen törende Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcılığı Kocaeli Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak,  Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, İl Müftü Vekili İhsan Yeğin, Cezaevi Savcıları Serhat Tütüncü ve Sedat Yılmaz yer aldı. Dualar ile gönderilen yardımlar Barış Pınarı Harekatı kapsamında oluşturulan güvenli bölgeye teslim edilecek.

“İNSANLIK GÜZEL İŞ GÖRDÜ”
İlk olarak konuşan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Bugün burada çok hayırlı bir hizmetin yürütülmesine şahit oluyoruz. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay Kocaeli şubesinin hazırladığı protokol çerçevesinde Kızılay şubemize bağışlanan 450 bin çift ayakkabının tasniflenmesi, ambalajlanması ve bunların TIRlara yüklenmesini bugün burada icra ediyoruz. TIRlarımızla yola çıkan ayakkabılar Barış Pınarı güvenli bölgesindeki kardeşlerimize gidecek. Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün kamuya yararlı çalışmalarından mutluluk duyuyoruz. Birlikte çalışarak Kızılay deposunda bağış şeklinde bulunan yardımları ulaştıracağız. Böylelikle insanlık bizden güzel işler görmüş olacak. Projede yer alan yükümlülerimize de teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz iyi işlere yardım edip, kötü işlere mani olmak” dedi.
TEŞEKKÜR  ETTİ
Devamında konuşan Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, “Yükümlü kardeşlerimize minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onların sayesinde milli servetin yok olmamasına, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için verdikleri emeğe teşekkür ediyorum. Devletimizin bu noktada bizlerle birlikte çalışmalarının en güzel örneklerinden biri de bu oldu” şeklinde konuştu.
450 BİN ÇİFT AYAKKABI
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay’ın ortaklaşa çalışmasında kadın, erkek ve çocuk şeklinde gruplandırılan 4 yüz 50 bin çift ayakkabının poşetlenmesi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere TIRlara yüklenmesi işlemleri, kamu yararına ücretsiz çalışma yükümlülüğü altında bulunan denetimli serbestlik yükümlüleri tarafından özveriyle gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.