LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ FIRINCILAR ODASI UYARDI

Ekonomi 27.04.2020 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ FIRINCILAR ODASI UYARDI

Kocaeli Fırıncılar Odası, içli pide yaptırmak isteyen vatandaşları uyardı ve askılara ekmek veya pide konulması için destek beklediklerini duyurdu

KOCAELİ Fırıncılar Odası bugün sabah bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada: “Kocaeli fırıncıları olarak 4 gündür halkımızı ekmeksiz bırakmayıp yoğun mesai harcayan tüm fırıncılarımıza teşekkür ederim. Ramazan ayı dolayısıyla fırınlarımızda yoğunluk yaşanmaması muhtemel yoğunluk dikkate alınarak koronavirüs tedbirleri kapsamında bugünden itibaren kesinlikle araç ile ekmek dağıtımı yapılmayacaktır.    HATIRLATTILAR Yoğunluk oluşturulmaması ve sosyal mesafenin korunması için saat 18.00’den sonra pide işi sona erecektir. Kesinlikli içli pide malzemesi dışarıdan alınmayacaktır. Kendi malzememiz ilçe içli pide yapımı yapabilirsiniz. Fırınlarımızda çalışan tezgahtarlarımız ve şoförlerimiz her daim ağız maskesi, eldiven ve bone kullanacak. Sıklıkla eldiven ve ağız maskesi değişimi sağlanacaktır” denildi. Açıklamanın sonunda Ramazan ayı boyunda 100’er ekmek ve ya 50 pide askılara bırakılması da hatırlatıldı.
Kocaeli Fırıncılar Odası, içli pide yaptırmak isteyen vatandaşları uyardı ve askılara ekmek veya pide konulması için destek beklediklerini duyurdu

KOCAELİ Fırıncılar Odası bugün sabah bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada: “Kocaeli fırıncıları olarak 4 gündür halkımızı ekmeksiz bırakmayıp yoğun mesai harcayan tüm fırıncılarımıza teşekkür ederim. Ramazan ayı dolayısıyla fırınlarımızda yoğunluk yaşanmaması muhtemel yoğunluk dikkate alınarak koronavirüs tedbirleri kapsamında bugünden itibaren kesinlikle araç ile ekmek dağıtımı yapılmayacaktır. 

 

HATIRLATTILAR
Yoğunluk oluşturulmaması ve sosyal mesafenin korunması için saat 18.00’den sonra pide işi sona erecektir. Kesinlikli içli pide malzemesi dışarıdan alınmayacaktır. Kendi malzememiz ilçe içli pide yapımı yapabilirsiniz. Fırınlarımızda çalışan tezgahtarlarımız ve şoförlerimiz her daim ağız maskesi, eldiven ve bone kullanacak. Sıklıkla eldiven ve ağız maskesi değişimi sağlanacaktır” denildi. Açıklamanın sonunda Ramazan ayı boyunda 100’er ekmek ve ya 50 pide askılara bırakılması da hatırlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.