KOCAELİ İÇİN YAĞMUR UYARISI

25.08.2018 - 13:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ İÇİN YAĞMUR UYARISI

Kocaeli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre tatille birlikte güneşli hava da geride kalıyor.

Kocaeli’de Hafta sonu  hava sıcaklığı 31-32 derece civarında seyredecek. SICAKLIK DÜŞMEYECEK KOCAELİ yeni haftaya yağmurla başlayacak. Pazartesi günü kent genelinde aralıklarla sağanak yağmur bekleniyor. Yağışlı hava Salı günü de etkisini sürdürecek. Gelecek olan yağışlı hava dalgasına rağmen hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.
Kocaeli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre tatille birlikte güneşli hava da geride kalıyor.

Kocaeli’de Hafta sonu  hava sıcaklığı 31-32 derece civarında seyredecek.

SICAKLIK DÜŞMEYECEK

KOCAELİ yeni haftaya yağmurla başlayacak. Pazartesi günü kent genelinde aralıklarla sağanak yağmur bekleniyor. Yağışlı hava Salı günü de etkisini sürdürecek. Gelecek olan yağışlı hava dalgasına rağmen hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.