KOCAELİ İYİ PARTİ’DEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Asayiş 10.12.2020 - 12:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ İYİ PARTİ’DEN ÖRNEK ÇALIŞMA

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz YILDIZ, pandemi sebebiyle il ve ilçe toplantılarının, zorunluluk haricinde zoom üzerinden yapılacağını açıklamıştı. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta ilçe başkanları ve il yönetimiyle ayrı ayrı sanal ortamda toplantılar gerçekleştirildi.

Toplantılardan çıkan kararlardan en önemlilerinden biri de tüm üyelerin ilçe başkanları ve yöneticiler tarafından aranması, Genel Başkan Meral AKŞENER’in selamının tüm üyelere iletilmesi ve pandemi sürecinde vatandaşların sorunlarını dinleyip, ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek için çalışma başlatılması oldu. Alınan karar doğrultusunda 12 ilçede ilçe başkanları, ilçe ve il yöneticileri, kendilerine verilen listelerde bulunan parti üyelerine bir bir ulaşıp hem sohbet ediyor hemde üyelerin görüş önerilerini dinliyorlar.    İYİ PARTİ VE MERAL AKŞENER’E TAM GÜVEN   İl Başkanı Şanbaz Yıldız, pandeminin ilk başladığı dönemde de benzer bir çalışma yaptıklarını, bu çalışmanın yılda en az bir kez tekrarlandığını hem halktan hem üyelerden Genel Başkan Meral Meral Akşener’e büyük güven duyulduğu, İYİ Parti’nin iktidarı için teşkilatın ve tüm üyelerin inançla çalıştığını gördüklerini ifade etti. Önümüzdeki hafta tüm ilçelerde bulunan üyelerin aranması ve gelen görüş-ihtiyaç veya taleplerin değerlendirilerek, gerekenin yapılacağını bildirdi. Özellikle 12 ilçe başkanının bu konuda son derece azimli ve istekli olarak üyelerle birebir görüşmekten çok mutlu olduklarını, üyelerimizinde kendileriyle irtibat kurulmadisından memnuniyet duyduklarını ve bu çalışmanın sonuçlarının, ilerki haftalarda genel merkezle de paylaşılacağı bildirildi.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz YILDIZ, pandemi sebebiyle il ve ilçe toplantılarının, zorunluluk haricinde zoom üzerinden yapılacağını açıklamıştı. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta ilçe başkanları ve il yönetimiyle ayrı ayrı sanal ortamda toplantılar gerçekleştirildi.
Toplantılardan çıkan kararlardan en önemlilerinden biri de tüm üyelerin ilçe başkanları ve yöneticiler tarafından aranması, Genel Başkan Meral AKŞENER’in selamının tüm üyelere iletilmesi ve pandemi sürecinde vatandaşların sorunlarını dinleyip, ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek için çalışma başlatılması oldu. Alınan karar doğrultusunda 12 ilçede ilçe başkanları, ilçe ve il yöneticileri, kendilerine verilen listelerde bulunan parti üyelerine bir bir ulaşıp hem sohbet ediyor hemde üyelerin görüş önerilerini dinliyorlar. 
 
İYİ PARTİ VE MERAL AKŞENER’E TAM GÜVEN
 
İl Başkanı Şanbaz Yıldız, pandeminin ilk başladığı dönemde de benzer bir çalışma yaptıklarını, bu çalışmanın yılda en az bir kez tekrarlandığını hem halktan hem üyelerden Genel Başkan Meral Meral Akşener’e büyük güven duyulduğu, İYİ Parti’nin iktidarı için teşkilatın ve tüm üyelerin inançla çalıştığını gördüklerini ifade etti. Önümüzdeki hafta tüm ilçelerde bulunan üyelerin aranması ve gelen görüş-ihtiyaç veya taleplerin değerlendirilerek, gerekenin yapılacağını bildirdi. Özellikle 12 ilçe başkanının bu konuda son derece azimli ve istekli olarak üyelerle birebir görüşmekten çok mutlu olduklarını, üyelerimizinde kendileriyle irtibat kurulmadisından memnuniyet duyduklarını ve bu çalışmanın sonuçlarının, ilerki haftalarda genel merkezle de paylaşılacağı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.