LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ'NDEKİ OKULLARDA COVİD-19 SAYISI ARTIYOR

Eğitim 29.08.2020 - 13:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ'NDEKİ OKULLARDA COVİD-19 SAYISI ARTIYOR

Kocaeli’ndeki okullarda covid-19 sayısı artıyor Eğitim-Sen tarafından yapılan açıklamaya göre, 96 okulda daha Koronavirüs vakası tespit edildi. 3’ü Kocaeli’de bulunuyor.

Eğitim-Sen’in yaptığı açıklamaya göre 96 okulda daha koronavirüs vakası tespit edildi. Açıklamaya göre ülke genelinde koronavirüs vakasına rastlanan okul sayısı toplam 176 oldu. Vaka tespit edilen 176 okuldan 5 tanesi ise Kocaeli’de bulunmakta. Geçtiğimiz gün Eğitim Sen tarafından yapılan açıklamaya göre Kocaeli’de 2 okulda Koronavirüs vakasına rastlanmıştı. Sendika tarafından yapılan yeni açıklamaya göre ise Kocaeli’den 3 okulda daha vakası tespit edildi. İŞTE O 3 OKUL Eğitim-Sen tarafından dün yapılan açıklamada, Genze Arif Nihat Asya O.O. ile Körfez MTAL’da koronavirüs tespit edildiği iddia edilmişti. Bugün 96 okul daha açıklayan Eğitim Sen, Kocaeli’nde bulunan 3 okulda daha koronavirüs tespit edildiğini belirtti. İddiaya göre Darıca Fen Lisesi, Darıca Dede Korkut İlkokulu ve Ortaokulu’nda da Koronavirüs vakaları tespit edildi. Gebze Körfez Darıca Çayırova Ortaokulu’nda da Koronavirüs vakaları tespit edildi.
Kocaeli’ndeki okullarda covid-19 sayısı artıyor Eğitim-Sen tarafından yapılan açıklamaya göre, 96 okulda daha Koronavirüs vakası tespit edildi. 3’ü Kocaeli’de bulunuyor.

Eğitim-Sen’in yaptığı açıklamaya göre 96 okulda daha koronavirüs vakası tespit edildi. Açıklamaya göre ülke genelinde koronavirüs vakasına rastlanan okul sayısı toplam 176 oldu. Vaka tespit edilen 176 okuldan 5 tanesi ise Kocaeli’de bulunmakta. Geçtiğimiz gün Eğitim Sen tarafından yapılan açıklamaya göre Kocaeli’de 2 okulda Koronavirüs vakasına rastlanmıştı. Sendika tarafından yapılan yeni açıklamaya göre ise Kocaeli’den 3 okulda daha vakası tespit edildi.

İŞTE O 3 OKUL

Eğitim-Sen tarafından dün yapılan açıklamada, Genze Arif Nihat Asya O.O. ile Körfez MTAL’da koronavirüs tespit edildiği iddia edilmişti. Bugün 96 okul daha açıklayan Eğitim Sen, Kocaeli’nde bulunan 3 okulda daha koronavirüs tespit edildiğini belirtti. İddiaya göre Darıca Fen Lisesi, Darıca Dede Korkut İlkokulu ve Ortaokulu’nda da Koronavirüs vakaları tespit edildi. Gebze Körfez Darıca Çayırova Ortaokulu’nda da Koronavirüs vakaları tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.