LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ'NE DENİZDEN GİRİŞ ÇIKIŞ DA YASAKLANDI

Kocaeli 08.04.2020 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'NE DENİZDEN GİRİŞ ÇIKIŞ DA YASAKLANDI

Kocaeli İl Pandemi Kurulu, pandemi süresince Kocaeli’ye deniz yoluyla giriş çıkışları ve özel tekne ile il sınırlarında dolaşılmasını da yasakladı

Cumhurbaşkanlığı kararı ile giriş çıkışların yasaklandığı illerden biri de Kocaeli. Kocaeli İl Pandemi Kurulu şehre karadan giriş çıkışların yanı sıra bugün de denizden giriş çıkışları yasakladı. Öte yandan içerisinde özel tekneler ile seyir yapmak da pandemi boyunca yasak kapsamına alındı. PANDEMİ SÜRESİNCE YASAK Kocaeli Valiliği tarafından duyurulan bu kararda şu ifadeler yer aldı: “İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, deniz yolu ile Kocaeli’ne giriş ve çıkışın, il sınırları içerisinde özel tekneler ile seyir yapmanın pandemi süresince yasaklanmasına, karar verilmiştir. İL DIŞINDAN GELEN BALIKÇI TEKNELERİ... İl dışından gelen ticari faaliyette bulunan balıkçı teknelerinin nakliye belgelerini beyan etme zorunluluğu olup ilgili tekne personelinin tekne dışına çıkmasına ve liman içerisine girmeleri yasaklanmıştır ve ilimizden ayrılacak balıkçı tekneleri de bu uygulamaya tabi olacaklardır."  
Kocaeli İl Pandemi Kurulu, pandemi süresince Kocaeli’ye deniz yoluyla giriş çıkışları ve özel tekne ile il sınırlarında dolaşılmasını da yasakladı

Cumhurbaşkanlığı kararı ile giriş çıkışların yasaklandığı illerden biri de Kocaeli. Kocaeli İl Pandemi Kurulu şehre karadan giriş çıkışların yanı sıra bugün de denizden giriş çıkışları yasakladı. Öte yandan içerisinde özel tekneler ile seyir yapmak da pandemi boyunca yasak kapsamına alındı.

PANDEMİ SÜRESİNCE YASAK Kocaeli Valiliği tarafından duyurulan bu kararda şu ifadeler yer aldı: “İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, deniz yolu ile Kocaeli’ne giriş ve çıkışın, il sınırları içerisinde özel tekneler ile seyir yapmanın pandemi süresince yasaklanmasına, karar verilmiştir.

İL DIŞINDAN GELEN BALIKÇI TEKNELERİ... İl dışından gelen ticari faaliyette bulunan balıkçı teknelerinin nakliye belgelerini beyan etme zorunluluğu olup ilgili tekne personelinin tekne dışına çıkmasına ve liman içerisine girmeleri yasaklanmıştır ve ilimizden ayrılacak balıkçı tekneleri de bu uygulamaya tabi olacaklardır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.