LASTİK İŞ

KOCAELİ'NİN ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIK

Spor 05.06.2016 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOCAELİ'NİN ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Avrupa Bölgeler Arası Karate Şampiyonası'nda finale çıkan takımlar belli oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen ve Avrupa Karate Federasyonu'nun bölgeler bazındaki en prestijli turnuvası olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'na Türkiye damgasını vurdu. 13 ülkeden 61 kulübün katıldığı karate şampiyonasının ilk gününde eleme karşılaşmaları ve seremoni yapıldı.   AVRUPA KARATE FEDERASYONU BAŞKANI KATILDI Kocaelilerin ilgi gösterdiği Karate Şampiyonasına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Avrupa Karate Federasyonu Başkanı Antonio Espinosa, Türkiye Karate Federasyonu başkanı Esat Delihasan, Kağıtspor Kulübü ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Raşit Fidan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz katıldı.   11 TÜRK TAKIMI FİNALDE Avrupa Bölgeler Arası Karate Şampiyonası'na Türkiye damgasını vurdu. Organizasyonun ilk gününde 11 Türk takımı finale yükselirken, 5 takımımız da Avrupa üçüncüsü oldu. İki gün sürecek olan şampiyonanın ilk gününde sekiz kategoride üçüncülük kupaları sahiplerini bulurken, finale çıkan takımlar da belli oldu. Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Büyük Bayan komite, Genç Bayan komite ve Büyük Erkek kata takımları finale çıktı. Elemelerin yapıldı ilk gün açılış seremonisi yapıldı.   KOCAELİ'NİN ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIK Açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, "Birçok uluslararası spor organizasyonu gerçekleştirdik" diyen Başkan Vekili Zekeriya Özak "Göreve geldiğimizde Kocaeli'nin sporun ve sporcunun kenti olacağı sözünü vermiştik. Verdiğimiz sözü yerine getirmek için çok çalıştık. Uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandıran birçok sporcu yetiştirdiğimizde ne kadar önemli bir iş yaptığımızı gördük. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli'nin adını spor tarihine altın harflerle yazdık." dedi.   2020'NİN STARTI KOCAELİ'DEN VERİLDİ Avrupa Karate Federasyonu Başkanı Antonio Espinosa, "Yerel yönetimler olmadan amatör sporların yapılamaz bundan dolayı şampiyonaya ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim" dedi. Esad Delihasan, 2020 olimpiyatlarında yarışacak karatenin ilk müsabakalarını Kocaeli'de yapıyoruz. Amatör spor branşlarına ve Avrapa Karate Şampiyonası'na ev sahibi olarak verdiği destekten dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Avrupa Bölgeler Arası Karate Şampiyonası'nda finale çıkan takımlar belli oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen ve Avrupa Karate Federasyonu'nun bölgeler bazındaki en prestijli turnuvası olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'na Türkiye damgasını vurdu. 13 ülkeden 61 kulübün katıldığı karate şampiyonasının ilk gününde eleme karşılaşmaları ve seremoni yapıldı.

 

AVRUPA KARATE FEDERASYONU BAŞKANI KATILDI
Kocaelilerin ilgi gösterdiği Karate Şampiyonasına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Avrupa Karate Federasyonu Başkanı Antonio Espinosa, Türkiye Karate Federasyonu başkanı Esat Delihasan, Kağıtspor Kulübü ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Raşit Fidan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz katıldı.

 

11 TÜRK TAKIMI FİNALDE
Avrupa Bölgeler Arası Karate Şampiyonası'na Türkiye damgasını vurdu. Organizasyonun ilk gününde 11 Türk takımı finale yükselirken, 5 takımımız da Avrupa üçüncüsü oldu. İki gün sürecek olan şampiyonanın ilk gününde sekiz kategoride üçüncülük kupaları sahiplerini bulurken, finale çıkan takımlar da belli oldu. Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Büyük Bayan komite, Genç Bayan komite ve Büyük Erkek kata takımları finale çıktı. Elemelerin yapıldı ilk gün açılış seremonisi yapıldı.
 
KOCAELİ'NİN ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIK
Açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, "Birçok uluslararası spor organizasyonu gerçekleştirdik" diyen Başkan Vekili Zekeriya Özak "Göreve geldiğimizde Kocaeli'nin sporun ve sporcunun kenti olacağı sözünü vermiştik. Verdiğimiz sözü yerine getirmek için çok çalıştık. Uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandıran birçok sporcu yetiştirdiğimizde ne kadar önemli bir iş yaptığımızı gördük. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli'nin adını spor tarihine altın harflerle yazdık." dedi.

 

2020'NİN STARTI KOCAELİ'DEN VERİLDİ
Avrupa Karate Federasyonu Başkanı Antonio Espinosa, "Yerel yönetimler olmadan amatör sporların yapılamaz bundan dolayı şampiyonaya ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim" dedi. Esad Delihasan, 2020 olimpiyatlarında yarışacak karatenin ilk müsabakalarını Kocaeli'de yapıyoruz. Amatör spor branşlarına ve Avrapa Karate Şampiyonası'na ev sahibi olarak verdiği destekten dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.