LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ'NİN BİLİNMEYEN TARİHİNİ ANLATACAKLAR

29.06.2020 - 09:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'NİN BİLİNMEYEN TARİHİNİ ANLATACAKLAR

HASBİHALLER programı 'Kocaeli’nin Bilinmeyen Tarihi' adlı konusu ile devam ediyor.

Hasbihaller programında bu hafta Kocaeli tarihinin derinliklerine yolculuk olacak. Mahir Nihat Çiçek'in moderatörlüğünde, Tarihçi-Yazar Volkan ŞENEL beyefendi ile Kocaeli’nin bilinmeyen tarihini keşfetmeye hazırmısınız ? Geçmiş ve bugün arasında köprü kurarak;günümüzden geçmişin izinin sürüleceği  bir program olacak. Roma Döneminden Osmanlı Devrine;Kurtuluş Savaşımızdan günümüze ışık tutan tarihi şahsiyetler ile Medeniyet birikiminin eserleri,  kentimizin kimliğini kültürünü inşa eden  yapılar anlatılacak. Program 30 haziran salı günü saat 21:30'da İlim Yayma Cemiyeti Gölcük şubesinin facebook hesabından canlı olarak izlenebilecek. Şube Başkanı Adem Demir, fikir ve gönül dünyamızı katkıda bulunacak Hasbihaller programlarını devam ettireceklerini belirterek programların tanıtımına katkıda bulunan yerel basınımıza tekrar teşekkür etti.
HASBİHALLER programı 'Kocaeli’nin Bilinmeyen Tarihi' adlı konusu ile devam ediyor.

Hasbihaller programında bu hafta Kocaeli tarihinin derinliklerine yolculuk olacak. Mahir Nihat Çiçek'in moderatörlüğünde, Tarihçi-Yazar Volkan ŞENEL beyefendi ile Kocaeli’nin bilinmeyen tarihini keşfetmeye hazırmısınız ? Geçmiş ve bugün arasında köprü kurarak;günümüzden geçmişin izinin sürüleceği  bir program olacak.

Roma Döneminden Osmanlı Devrine;Kurtuluş Savaşımızdan günümüze ışık tutan tarihi şahsiyetler ile Medeniyet birikiminin eserleri,  kentimizin kimliğini kültürünü inşa eden  yapılar anlatılacak.

Program 30 haziran salı günü saat 21:30'da İlim Yayma Cemiyeti Gölcük şubesinin facebook hesabından canlı olarak izlenebilecek.

Şube Başkanı Adem Demir, fikir ve gönül dünyamızı katkıda bulunacak Hasbihaller programlarını devam ettireceklerini belirterek programların tanıtımına katkıda bulunan yerel basınımıza tekrar teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.