KOCAELİ'NİN EN ÇALIŞKAN MUHTARI MÜZEHER DEĞER

Gündem 02.04.2018 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'NİN EN ÇALIŞKAN MUHTARI MÜZEHER DEĞER

TV 262 tarafından düzenlenen ''En iyisini sen seç'' anketinde, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer, Kocaeli'nin ''En İyi Muhtarı'' seçildi.

TV 262 tarafından düzenlenen ''En iyisini sen seç'' sloganı ile Kocaeli'deki etkin firma ve kişilerin seçildiği anket oylaması dün gece itibariyle sona erdi. Ankette yer alan Gölcük Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer, katılımcıların oylarıyla, Kocaeli'nin En İyi Muhtarı seçildi. İLÇEMİZİN BAŞARISI Kocaeli'nin En İyi Muhtarı seçilmesinin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Müzeher Değer; ''Beni bu ankete layık görenlere, bir ay gibi süre içerisinde beni her gün oy kullanarak onure eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum, sağolsunlar.Tabi ki bu başarı benimle beraber, ailemin, arkadaşlarımın, Gölcük'ün, beni destekleyen herkesin başarısıdır'' dedi.  Kavaklı Muhtarı Değer, ödülünü, 18 Nisan'da yapılacak olan Ödül Töreni ile alacak.  
TV 262 tarafından düzenlenen ''En iyisini sen seç'' anketinde, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer, Kocaeli'nin ''En İyi Muhtarı'' seçildi.

TV 262 tarafından düzenlenen ''En iyisini sen seç'' sloganı ile Kocaeli'deki etkin firma ve kişilerin seçildiği anket oylaması dün gece itibariyle sona erdi. Ankette yer alan Gölcük Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer, katılımcıların oylarıyla, Kocaeli'nin En İyi Muhtarı seçildi.

İLÇEMİZİN BAŞARISI

Kocaeli'nin En İyi Muhtarı seçilmesinin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Müzeher Değer; ''Beni bu ankete layık görenlere, bir ay gibi süre içerisinde beni her gün oy kullanarak onure eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum, sağolsunlar.Tabi ki bu başarı benimle beraber, ailemin, arkadaşlarımın, Gölcük'ün, beni destekleyen herkesin başarısıdır'' dedi.

 Kavaklı Muhtarı Değer, ödülünü, 18 Nisan'da yapılacak olan Ödül Töreni ile alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.