LASTİK İŞ

KOCAELİ'NİN İLK SÖZLEŞMELİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

Sağlık 21.11.2017 - 18:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'NİN İLK SÖZLEŞMELİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

Kocaeli'de yaklaşık 3 yıldır Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Op. Dr. Şenol Ergüney Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi.

OHAL kapsamında 694 KHK ile çıkartılan Yeni Teşkilat yasasında Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu kapatıldı. İki kurum da Sağlık Bakanlığı’na bağlı genel müdürlük seviyesine düşürüldü. Bu kurumların kapatılmasıyla illerdeki il müdürlükleri, il temsilcilikleri de ortadan kalkmış oldu. Böylece sağlık müdürlüğü çatısı tek elden yönetilecek. İldeki Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ile Halk Sağlığı İl Müdürü, İl Sağlık Müdürü’nün yardımcısı ya da başkanları seviyesinde olacak. Sağlık'taki bu birleşimden sonra Kocaeli kamuoyunun merak ettiği "İl Sağlık Müdürü kim olacak?" sorusunun cevabı da netleşti. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Eski Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney oldu. İl Sağlık Müdürü Ergüneyin atamasının yapıldığı öğrenildi. 1 Ocak 2015 tarihi itibarı ile Genel Sekreterlik görevini  Hasan Aydınlık'tan devir alan Op. Dr. Şenol Ergüney başarılı çalışmaları ve hasta çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutan uygulamalarıyla biliniyor.
Kocaeli'de yaklaşık 3 yıldır Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Op. Dr. Şenol Ergüney Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi.

OHAL kapsamında 694 KHK ile çıkartılan Yeni Teşkilat yasasında Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu kapatıldı. İki kurum da Sağlık Bakanlığı’na bağlı genel müdürlük seviyesine düşürüldü. Bu kurumların kapatılmasıyla illerdeki il müdürlükleri, il temsilcilikleri de ortadan kalkmış oldu. Böylece sağlık müdürlüğü çatısı tek elden yönetilecek. İldeki Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ile Halk Sağlığı İl Müdürü, İl Sağlık Müdürü’nün yardımcısı ya da başkanları seviyesinde olacak. Sağlık'taki bu birleşimden sonra Kocaeli kamuoyunun merak ettiği "İl Sağlık Müdürü kim olacak?" sorusunun cevabı da netleşti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Eski Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney oldu. İl Sağlık Müdürü Ergüneyin atamasının yapıldığı öğrenildi.

1 Ocak 2015 tarihi itibarı ile Genel Sekreterlik görevini  Hasan Aydınlık'tan devir alan Op. Dr. Şenol Ergüney başarılı çalışmaları ve hasta çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutan uygulamalarıyla biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.