LASTİK İŞ

KOCAELİ'NİN SİGORTACILIK HARİTASI AÇIKLANDI

Gündem 24.04.2019 - 09:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'NİN SİGORTACILIK HARİTASI AÇIKLANDI

Türkiye’de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta, Kocaeli’nin sigortacılık haritasını açıkladı.

Generali Sigorta verilerine göre Kocaeli’nde sigorta hizmeti alanların 73’ü 30-59 yaş altındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 46 olarak gözlemlendi. Kocaelilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), zorunlu trafik sigortası ve kasko sigortası oldu.   DASK ilk sırada Generali verilerine göre, Kocaelilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti 34’lük oranla zorunlu deprem sigortası (DASK) olurken; 28’i zorunlu trafik sigortası, 23’ü ise kasko sigortası aldı.   Kadınların oranı 23 Kocaelilerin online ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, 23 kadın ve 77 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.
Türkiye’de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta, Kocaeli’nin sigortacılık haritasını açıkladı.

Generali Sigorta verilerine göre Kocaeli’nde sigorta hizmeti alanların 73’ü 30-59 yaş altındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 46 olarak gözlemlendi. Kocaelilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), zorunlu trafik sigortası ve kasko sigortası oldu.

 

DASK ilk sırada

Generali verilerine göre, Kocaelilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti 34’lük oranla zorunlu deprem sigortası (DASK) olurken; 28’i zorunlu trafik sigortası, 23’ü ise kasko sigortası aldı.

 

Kadınların oranı 23

Kocaelilerin online ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, 23 kadın ve 77 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.