LASTİK İŞ

KOCAELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Gündem 16.07.2016 - 15:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOCAELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Darbe girişimi sonrası Kocaeli sokağa döküldü!

Dün gece yaşanan askeri darbe girişiminin artık Kocaeli Valiliği’nin düzenlediği “Milli Birlik ve Beraberlik” yüyürüşünde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, darbeciler nefret kustu. Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen “Milli Birlik ve Beraberlik” yürüşüne onbinlerce kişi katıldı. Yürüşe başta Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkanları, kaymakamlar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, kent protkolü yöneticiler ve vatanseverler katıldı. Perşembe pazarı alanında toplanan halk yürüyüş yolundan başlayarak Merkez Bankası önüne kadar ellerinde bayraklar ve mehter eşliğinde yürüdü.     ÇAPULCULARA BIRAKACAK KADAR KORKAK DEĞİLİZ Merkez Bankası’nın önünde ilk olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, darbecilere karşı oldukça öfkeliydi. Karaosmanoğlu, “Sahipsiz kalan bir devletin batması haktır. Sen sahip çıkarsan batmayacaktır. Demiş şair. Siz bu ülkeye sahip çıktınız. Biz ülkeyi 3-5 tane çapulcuya bırakacak kadar korkak değiliz” dedi.     HALKIMIZLA BURADAYIZ Konuşmalarına sert bir dille ve oldukça öfkeli bir şekilde devam eden Karaosmanoğlu, “Ateş olsanız cülbünüz kadar yer bile yakamazsınız. Milletin önünde diz çökecesiniz. Bizim dedeleriizi Çanakkale’de bu kahpelere geçit vermedi. Bizde vermeyeceğiz. Biz buradayız görevimizin başındayız. Halkımızla buradayız.” İfadelerinde bulundu.     SİZE BU ÜLKEDE YER YOK ŞEREFSİZLER ! Karaosmanoğlu, “Yüzlerce şehidimiz var. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz. Şerefsizler, kahpeler size bu ülkede yer yok. Allah doğru olanın yanındayız. Bu yabancı ajanlar bu milletin önünde diz çökecektir. Millete hesap vereceklerdir. Bedelini ağır ödeyeceklerdir” şeklinde konuştu.     BAŞKOMUTANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN Karaosmanoğlu’nda sonra konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Burada Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. Ülkemize sahip çıkan Türk milletine Kocaelilere selam olsun. Milletin düşmanlarına karşı kendisine verilen mühimmatı kendi halkına kusanlara lanet olsun” dedi.   İNLERİNE İNECEĞİZ Güzeloğlu’nun sözleri sık sık “idam idam” sloganları ile kesilirken konuşmalarına devam Vali Güzeloğlu, “ Halkın idaresine kast eden hainlerin bu milletin iradesinekarşı gelen hainlere sıradağlar gibi durdunuz. Varolun Sağolun. Hepsinin hakkından önce milletimiz sonra Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devlet görevlileri hakkından gelmiştir. Şimdi kaçacak yer arıyorlar. Hepsini inlerine ineceğiz” ifadelerinde bulundu.  
Darbe girişimi sonrası Kocaeli sokağa döküldü!

Dün gece yaşanan askeri darbe girişiminin artık Kocaeli Valiliği’nin düzenlediği “Milli Birlik ve Beraberlik” yüyürüşünde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, darbeciler nefret kustu.

Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen “Milli Birlik ve Beraberlik” yürüşüne onbinlerce kişi katıldı. Yürüşe başta Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkanları, kaymakamlar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, kent protkolü yöneticiler ve vatanseverler katıldı. Perşembe pazarı alanında toplanan halk yürüyüş yolundan başlayarak Merkez Bankası önüne kadar ellerinde bayraklar ve mehter eşliğinde yürüdü.

 

ice111-041.jpg

 

ÇAPULCULARA BIRAKACAK KADAR KORKAK DEĞİLİZ

Merkez Bankası’nın önünde ilk olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, darbecilere karşı oldukça öfkeliydi. Karaosmanoğlu, “Sahipsiz kalan bir devletin batması haktır. Sen sahip çıkarsan batmayacaktır. Demiş şair. Siz bu ülkeye sahip çıktınız. Biz ülkeyi 3-5 tane çapulcuya bırakacak kadar korkak değiliz” dedi.

 

ice22-084.jpg

 

HALKIMIZLA BURADAYIZ

Konuşmalarına sert bir dille ve oldukça öfkeli bir şekilde devam eden Karaosmanoğlu, “Ateş olsanız cülbünüz kadar yer bile yakamazsınız. Milletin önünde diz çökecesiniz. Bizim dedeleriizi Çanakkale’de bu kahpelere geçit vermedi. Bizde vermeyeceğiz. Biz buradayız görevimizin başındayız. Halkımızla buradayız.” İfadelerinde bulundu.

 

ice333-008.jpg

 

SİZE BU ÜLKEDE YER YOK ŞEREFSİZLER !

Karaosmanoğlu, “Yüzlerce şehidimiz var. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz. Şerefsizler, kahpeler size bu ülkede yer yok. Allah doğru olanın yanındayız. Bu yabancı ajanlar bu milletin önünde diz çökecektir. Millete hesap vereceklerdir. Bedelini ağır ödeyeceklerdir” şeklinde konuştu.

 

ice444-002.jpg

 

BAŞKOMUTANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Karaosmanoğlu’nda sonra konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Burada Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. Ülkemize sahip çıkan Türk milletine Kocaelilere selam olsun. Milletin düşmanlarına karşı kendisine verilen mühimmatı kendi halkına kusanlara lanet olsun” dedi.

 

İNLERİNE İNECEĞİZ

Güzeloğlu’nun sözleri sık sık “idam idam” sloganları ile kesilirken konuşmalarına devam Vali Güzeloğlu, “ Halkın idaresine kast eden hainlerin bu milletin iradesinekarşı gelen hainlere sıradağlar gibi durdunuz. Varolun Sağolun. Hepsinin hakkından önce milletimiz sonra Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devlet görevlileri hakkından gelmiştir. Şimdi kaçacak yer arıyorlar. Hepsini inlerine ineceğiz” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.