LASTİK İŞ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE DÖNÜŞÜMLÜ SİSTEM

Eğitim 07.09.2020 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE DÖNÜŞÜMLÜ SİSTEM

Üniversitelerde koronavirüs nedeniyle eğitimler başlamamış durumda. Öğrencilerin olmadığı Kocaeli Üniversitesi’nde memurlar için dönüşümlü sisteme geçilecek.

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde üniversitelerdeki teorik derslerin uzaktan eğitim yoluyla yapılmasını, uygulamalı derslerin de ertelenmesini tavsiye etmişti. Üniversitelerde öğrenciler hala derslere başlamadı. Fakat memurlar ve görevliler hala üniversiteye giderek çalışmaya devam ediyorlar.   DÖNÜŞÜMLÜ VEYA ONLİNE Memurlar ve görevlilere koronavirüs bulaşmaması amacıyla Kocaeli Üniversitesi’nde toplantı gerçekleştirilerek yeni önlemler alınması sağlanacak. Memurlar üniversiteye dönüşümlü olarak gitmeleri ya da işlerini online olarak halletmelerini sağlayacak bir sistem uygulanacak.
Üniversitelerde koronavirüs nedeniyle eğitimler başlamamış durumda. Öğrencilerin olmadığı Kocaeli Üniversitesi’nde memurlar için dönüşümlü sisteme geçilecek.

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde üniversitelerdeki teorik derslerin uzaktan eğitim yoluyla yapılmasını, uygulamalı derslerin de ertelenmesini tavsiye etmişti. Üniversitelerde öğrenciler hala derslere başlamadı. Fakat memurlar ve görevliler hala üniversiteye giderek çalışmaya devam ediyorlar.

 

DÖNÜŞÜMLÜ VEYA ONLİNE

Memurlar ve görevlilere koronavirüs bulaşmaması amacıyla Kocaeli Üniversitesi’nde toplantı gerçekleştirilerek yeni önlemler alınması sağlanacak. Memurlar üniversiteye dönüşümlü olarak gitmeleri ya da işlerini online olarak halletmelerini sağlayacak bir sistem uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.