LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİ VAKA ORANI YÜZDE 92,53

Sağlık 23.02.2021 - 08:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİ VAKA ORANI YÜZDE 92,53

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 ildeki Vaka oranlarının dağılımını açıkladı. Bakan Koca’nın paylaştığı verilerde Kocaeli vaka oranının yüzde 92 olduğu görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta 1 Mart tarihinden itibaren kademeli sosyal hayata geçileceğini duyurmasının ardından ülke genelinde vakalardaki son durumlar bakanlık tarafından paylaşılmaya devam ediyor. KOCAELİ VAKA ORANI YÜZDE 92,53 Bakan Koca bazı illerde koronavirüs vaka oranlarının çok yüksek olduğunu ifade ederek tüm vatandaşlara uyarılarda bulundu. 81 ilin koronavirüs haritasında Kocaeli vaka oranı ise yüzde 92,53’lük oranla yer aldı. "NORMALLEŞME İÇİN TEDBİRLERE UYALIM" Tedbirler konusunda uyarılarda bulunan Bakan Koca açıklamasında, “Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 ildeki Vaka oranlarının dağılımını açıkladı. Bakan Koca’nın paylaştığı verilerde Kocaeli vaka oranının yüzde 92 olduğu görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta 1 Mart tarihinden itibaren kademeli sosyal hayata geçileceğini duyurmasının ardından ülke genelinde vakalardaki son durumlar bakanlık tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

KOCAELİ VAKA ORANI YÜZDE 92,53
Bakan Koca bazı illerde koronavirüs vaka oranlarının çok yüksek olduğunu ifade ederek tüm vatandaşlara uyarılarda bulundu. 81 ilin koronavirüs haritasında Kocaeli vaka oranı ise yüzde 92,53’lük oranla yer aldı.

"NORMALLEŞME İÇİN TEDBİRLERE UYALIM"
Tedbirler konusunda uyarılarda bulunan Bakan Koca açıklamasında, “Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var. Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.