KOCAELİ'YE KAR TATİLİ

Kocaeli 27.01.2017 - 08:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİ'YE KAR TATİLİ

Kenti etkisi altına alan kar yağışından dolayı Kocaeli Valiliği tarafından cuma günü özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin tatil edildiği açıklandı.

Etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Kocaeli Valiliği tarafından özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi. Yarın(cuma günü) için geçerli olacak tatil Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim veren özel rehabilitasyon merkezlerini kapsarken aynı zamanda kamuda çalışan engelli ve hamile personeli de kapsayacak.  Valilik tarafından yapılan tatil duyurusu şöyle: "Kar yağışının ilimizde etkili olması beklenmektedir. Bu nedenle Kocaeli genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel rehabilitasyon merkezlerinin 227.01.2017 Cuma günü eğitim ve öğretime bir gün ara vermeleri uygun görülmüştür.  Aynı gün kamuda çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Kenti etkisi altına alan kar yağışından dolayı Kocaeli Valiliği tarafından cuma günü özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin tatil edildiği açıklandı.

Etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Kocaeli Valiliği tarafından özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi. Yarın(cuma günü) için geçerli olacak tatil Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim veren özel rehabilitasyon merkezlerini kapsarken aynı zamanda kamuda çalışan engelli ve hamile personeli de kapsayacak. 

Valilik tarafından yapılan tatil duyurusu şöyle:

"Kar yağışının ilimizde etkili olması beklenmektedir. Bu nedenle Kocaeli genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel rehabilitasyon merkezlerinin 227.01.2017 Cuma günü eğitim ve öğretime bir gün ara vermeleri uygun görülmüştür. 

Aynı gün kamuda çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.