Kocaeli B.b Kağıtspor Buz Pateni Takımı Erzurum'da

Spor 17.07.2013 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Kocaeli B.b Kağıtspor Buz Pateni Takımı Erzurum'da

Geleceğin buz patencilerini yetiştirmek için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Erzurum'da kampa girdi. Minik patenciler, antrenmanlarını 2 Bin Seyirci Kapasiteli Buz Pateni Salonu'nda yapıyor. Erzurum'da 2011 üniversiade kapsamında yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Erzurum GHSİM buz salonları, tüm Türkiye'nin ilgisini çekmeye devam ederken, kulüplerde kamp için Erzurum'u temsil ediyor. Erzurum'da kamp yapmayı tercih eden kulüplerden biride Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor oldu.Kocaelili minik patenciler Baş Antrenör Rana Göçmen, Ece Ongül, Hasan Basri Akman ve Yuriya Kircheva nezaretinde 2 Bin Kişilik Buz Pateni Salonu'nda antrenmanlara başlayan Kocaeli Kağıtspor, 15 gün süreyle Erzurum'da kamp yapacak. Erzurum'un Palandöken İlçesi'ndeki buz pateni salonunda geleceğe hazırlanan Kocaelili minik patenciler, antrenörlerinin taktiklerini harfiyen uygulamaya çalışıyor. Kağıtspor kulübünün patencileri çalışmaların neşeli bir ortamda geçtiğini söyledi. Batıda bir çok ilin sıcaktan kavrulduğu bu yaz günlerinde Erzurum'da serin havada kampa giren ve buz salonunda antrenman yapan minik patencilerin çok çalışmaktan adeta pestilleri çıkıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün buz salonlarını çok beğenen Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kağıtsporlu Antrenörler, "Tesisler çok güzel, Erzurum'un havası da kamp için ideal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de bize oldukça yakın bir ilgi gösteriyor. Burada kamp yaptığımız için çok mutluyuz" dedi. - ERZURUM

Geleceğin buz patencilerini yetiştirmek için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Erzurum'da kampa girdi. Minik patenciler, antrenmanlarını 2 Bin Seyirci Kapasiteli Buz Pateni Salonu'nda yapıyor.

Erzurum'da 2011 üniversiade kapsamında yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Erzurum GHSİM buz salonları, tüm Türkiye'nin ilgisini çekmeye devam ederken, kulüplerde kamp için Erzurum'u temsil ediyor. Erzurum'da kamp yapmayı tercih eden kulüplerden biride Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor oldu.Kocaelili minik patenciler Baş Antrenör Rana Göçmen, Ece Ongül, Hasan Basri Akman ve Yuriya Kircheva nezaretinde 2 Bin Kişilik Buz Pateni Salonu'nda antrenmanlara başlayan Kocaeli Kağıtspor, 15 gün süreyle Erzurum'da kamp yapacak. Erzurum'un Palandöken İlçesi'ndeki buz pateni salonunda geleceğe hazırlanan Kocaelili minik patenciler, antrenörlerinin taktiklerini harfiyen uygulamaya çalışıyor. Kağıtspor kulübünün patencileri çalışmaların neşeli bir ortamda geçtiğini söyledi. Batıda bir çok ilin sıcaktan kavrulduğu bu yaz günlerinde Erzurum'da serin havada kampa giren ve buz salonunda antrenman yapan minik patencilerin çok çalışmaktan adeta pestilleri çıkıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün buz salonlarını çok beğenen Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kağıtsporlu Antrenörler, "Tesisler çok güzel, Erzurum'un havası da kamp için ideal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de bize oldukça yakın bir ilgi gösteriyor. Burada kamp yaptığımız için çok mutluyuz" dedi. - ERZURUM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.