LASTİK İŞ

KOCAELİLİLER FORMALARLA MİTİNGE GİDECEK

Asayiş 21.06.2018 - 17:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİLİLER FORMALARLA MİTİNGE GİDECEK

CHP’liler Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçime 1 kala düzenleyeceği büyük miting için İstanbul’a akın edecek.

Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Türkiye genelinde katılım çağrısı yaptığı İstanbul’da düzenleyeceği büyük mitinge katılmaya hazırlanıyor. 24 Haziran seçimlerinin arifesinde Maltepe Miting alanında saat 13.00’da başlayacak olan miting için CHP Kocaeli İl Örgütü ve İlçe örgütleri otobüsler kaldırarak mitinge yoğun bir katılım sağlayacak. FORMALAR HAZIR Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin ‘Herkes takım formaları ile gelsin’ sözleri ile taraftarlara yaptığı çağrıyı da es geçmeyen vatandaşlar 23 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan miting için formalarını da şimdiden hazırladı. İlçe Örgütleri’nin bulundukları bölgelerden gelen talep üzerine belirlenen kalkış noktalarından hareket ederek Perşembe Pazarı Alanı’da buluşacağı ve saat 10.00’da buradan toplu olarak İstanbul’a hareket edeceği öğrenildi.
CHP’liler Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçime 1 kala düzenleyeceği büyük miting için İstanbul’a akın edecek.

Cumhuriyet Halk Partililer, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Türkiye genelinde katılım çağrısı yaptığı İstanbul’da düzenleyeceği büyük mitinge katılmaya hazırlanıyor. 24 Haziran seçimlerinin arifesinde Maltepe Miting alanında saat 13.00’da başlayacak olan miting için CHP Kocaeli İl Örgütü ve İlçe örgütleri otobüsler kaldırarak mitinge yoğun bir katılım sağlayacak.
FORMALAR HAZIR
Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin ‘Herkes takım formaları ile gelsin’ sözleri ile taraftarlara yaptığı çağrıyı da es geçmeyen vatandaşlar 23 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan miting için formalarını da şimdiden hazırladı. İlçe Örgütleri’nin bulundukları bölgelerden gelen talep üzerine belirlenen kalkış noktalarından hareket ederek Perşembe Pazarı Alanı’da buluşacağı ve saat 10.00’da buradan toplu olarak İstanbul’a hareket edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.