KOCAELİ'NİN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Kocaeli 06.02.2014 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOCAELİ'NİN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından, başkanlık bünyesindeki birimlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Daire Başkanı Gökmen Mengüç’ün de takip ettiği sunumda Şube Müdürü Volkan Şenel tarafından Kocaeli’nde kamu kurum ve kuruluşlarıyla da iş birliği içinde yapılan restorasyon çalışmaları anlatıldı.   ŞUBE MÜDÜRÜ ŞENEL İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı şube müdürlüklerinin yaptıkları çalışmaları diğer şube yönetici ve personelleriyle paylaşmak amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantılarında sıra Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü’ndeydi. Şube Müdürü Şenel, Kocaeli genelindeki restorasyon çalışmalarının eski ve yeni fotoğrafları eşliğinde yaptığı sunumda detaylı bilgi verdi.   DÖRT KAT ARTIŞ YAŞANDI Kocaeli’nde Cumhuriyet’in ilanının ardından geçen 80 yılda 17 restorasyon çalışması yapılmasına rağmen son 11 yılda 65 tarihi eserin gün yüzüne çıkarılmasıyla dört kat artış yaşandığını anlatan Şenel, ‘’Büyükşehir Belediyesi ile diğer kurum ve kuruluşların iş birliği sayesinde Kocaeli’nin tarihini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara imza attık’’ dedi. Aralarında sanat tarihçisi, arkeolog, restoratör, iç mimar, şehir plancısı ve inşaat mühendislerinin de bulunduğu bir ekiple çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Şenel, desteklerinden dolayı İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nın yönetici ve personeliyle katkı sağlayan kurumların teknik personeline teşekkür etti.  
İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından, başkanlık bünyesindeki birimlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Daire Başkanı Gökmen Mengüç’ün de takip ettiği sunumda Şube Müdürü Volkan Şenel tarafından Kocaeli’nde kamu kurum ve kuruluşlarıyla da iş birliği içinde yapılan restorasyon çalışmaları anlatıldı.

 

ŞUBE MÜDÜRÜ ŞENEL

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı şube müdürlüklerinin yaptıkları çalışmaları diğer şube yönetici ve personelleriyle paylaşmak amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantılarında sıra Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü’ndeydi. Şube Müdürü Şenel, Kocaeli genelindeki restorasyon çalışmalarının eski ve yeni fotoğrafları eşliğinde yaptığı sunumda detaylı bilgi verdi.

 

DÖRT KAT ARTIŞ YAŞANDI

Kocaeli’nde Cumhuriyet’in ilanının ardından geçen 80 yılda 17 restorasyon çalışması yapılmasına rağmen son 11 yılda 65 tarihi eserin gün yüzüne çıkarılmasıyla dört kat artış yaşandığını anlatan Şenel, ‘’Büyükşehir Belediyesi ile diğer kurum ve kuruluşların iş birliği sayesinde Kocaeli’nin tarihini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara imza attık’’ dedi. Aralarında sanat tarihçisi, arkeolog, restoratör, iç mimar, şehir plancısı ve inşaat mühendislerinin de bulunduğu bir ekiple çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Şenel, desteklerinden dolayı İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nın yönetici ve personeliyle katkı sağlayan kurumların teknik personeline teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.