LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİSPOR - GÖLCÜKSPOR MAÇLARININ GÜNÜ DEĞİŞTİ

Spor 22.01.2019 - 18:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİSPOR - GÖLCÜKSPOR MAÇLARININ GÜNÜ DEĞİŞTİ

Bu hafta oynanacak olan Kocaelispor-Gölcükspor maçıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı

Kocaelispor-Gölcükspor karşılaşması bu pazar saat 13.30'da Kocaeli Stadyumu'nda oynanacaktı. Ancak Kocaelispor Kulübü, daha çok taraftarın maça gelebilmesi için Gölcükspor'a maçın cumartesi günü saat 19.00'da oynanması için talepte bulundu. İki kulübün anlaşması üzerine federasyon talebi kabul ederek karşılaşmanın cumartesi günü saat 19.00'da oynanması yönünde karar aldı. Konuyla ilgili Kocaelispor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Daha çok taraftarımızın maça gelebilmesini teminen ve sezon içerisinde başka gece maçı oynamamız zor olacağı için, Kocaelispor - Gölcükspor maçını 26 Ocak Cumartesi Akşamı saat 19:00’da Kocaeli Stadı’nda oynama talebimize olumlu cevap veren Gölcükspor Kulübü’ne teşekkür ederiz."  
Bu hafta oynanacak olan Kocaelispor-Gölcükspor maçıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı

Kocaelispor-Gölcükspor karşılaşması bu pazar saat 13.30'da Kocaeli Stadyumu'nda oynanacaktı. Ancak Kocaelispor Kulübü, daha çok taraftarın maça gelebilmesi için Gölcükspor'a maçın cumartesi günü saat 19.00'da oynanması için talepte bulundu. İki kulübün anlaşması üzerine federasyon talebi kabul ederek karşılaşmanın cumartesi günü saat 19.00'da oynanması yönünde karar aldı.

Konuyla ilgili Kocaelispor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Daha çok taraftarımızın maça gelebilmesini teminen ve sezon içerisinde başka gece maçı oynamamız zor olacağı için, Kocaelispor - Gölcükspor maçını 26 Ocak Cumartesi Akşamı saat 19:00’da Kocaeli Stadı’nda oynama talebimize olumlu cevap veren Gölcükspor Kulübü’ne teşekkür ederiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.