LASTİK İŞ

KOCAELİSPOR 3 GOL ATTI 3 PUANI KAPTI

Spor 02.01.2021 - 16:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİSPOR 3 GOL ATTI 3 PUANI KAPTI

Kocaelispor bugün başkentte Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin sonunda Kocaelispor evine 3 puanla dönüyor

Hafta içi sahasında  Zonguldak Kömürspor’u 3-1 yenen ve son 4 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Kocaelispor, bu kez de Ankara’da 3 puanı aldı.  Erteleme maçını Mersin bölgesi klasman hakemlerinden Ali Rıza Altunbakır yönetirken, Altunbakır’ın yardımcılıklarını Ferhat Dalgıç ve Niyazi Atakan Ataseven yaptı  Zorlu mücadelenin ardından ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte devam eden zorlu mücadelede Kocaelisporlu futbolcumuz Batuhan Er'in attığı golle 0-1 öne geçtik.  KOCAELİSPOR AÇILDI! Kocaelispor, Ankara Demirspor karşısında ikinci yarı 2. golü de buldu. 81. dakikada 14 numaralı formasıyla Yiğitali Bayrak'ın attığı gol ile Kocaelispor, Ankara Demirspor ile arasındaki farkı 2'ye çıkardı. 2. GOLÜN HEMEN ARDINDAN ANKARA ATTI Kocaelispor'umuzun hemen ardından 6 dakika sonra Ankara Demirspor ilk golünü buldu. 87. dakikada 11 numaralı formasıyla Serdar Eylik Kocaelispor' attığı gol ile farkı 1'e indirdi. Ankara Demirspor - Kocaelispor arasındaki çekişmeli karşılaşma hakemin düdüğüyle sona erdi. Kocaelispor ikinci yarıda bulduğu gollerle deplasmanda Ankara Demirspor'u devirerek 3 puanın sahibi oldu. Bu sayede Kocaelispor ligdeki puanını 32'ye çıkarttı. A. DEMİRSPOR İLK 11 99. BAHADIR HAN GÜNGÖRDÜ 2. HÜSEYİN GÜNGÖR 8. MUSTAFA KAYABAŞI 9. SÜLEYMAN GÜNEŞ 10. AHMET SİVRİ 11. SERDAR EYLİK 23. OKAN EKEN 29. TANER KOÇ 55. RAHMİ CAN KARADAŞ 20. AHMET DEVRET 15. HAKAN TURAN KOCAELİSPOR İLK 11 1. BAYRAM OLGUN 4. KEMAL CAN AYDEMİR 9. BATUHAN ER 14. YİĞİTALİ BAYRAK 27. SEMİH KARADENİZ 41. GÖKHAN MERAL 57. TAHA BATUHAN YAYIKCI 72. MUHAMMED GÖNÜLAÇAR 77. BENHUR KESER 88. RAMAZAN ÇEVİK 89. MESUT ÖZDEMİR
Kocaelispor bugün başkentte Ankara Demirspor ile karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin sonunda Kocaelispor evine 3 puanla dönüyor

Hafta içi sahasında  Zonguldak Kömürspor’u 3-1 yenen ve son 4 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Kocaelispor, bu kez de Ankara’da 3 puanı aldı.  Erteleme maçını Mersin bölgesi klasman hakemlerinden Ali Rıza Altunbakır yönetirken, Altunbakır’ın yardımcılıklarını Ferhat Dalgıç ve Niyazi Atakan Ataseven yaptı  Zorlu mücadelenin ardından ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte devam eden zorlu mücadelede Kocaelisporlu futbolcumuz Batuhan Er'in attığı golle 0-1 öne geçtik. 

KOCAELİSPOR AÇILDI!
Kocaelispor, Ankara Demirspor karşısında ikinci yarı 2. golü de buldu. 81. dakikada 14 numaralı formasıyla Yiğitali Bayrak'ın attığı gol ile Kocaelispor, Ankara Demirspor ile arasındaki farkı 2'ye çıkardı.

2. GOLÜN HEMEN ARDINDAN ANKARA ATTI
Kocaelispor'umuzun hemen ardından 6 dakika sonra Ankara Demirspor ilk golünü buldu. 87. dakikada 11 numaralı formasıyla Serdar Eylik Kocaelispor' attığı gol ile farkı 1'e indirdi. Ankara Demirspor - Kocaelispor arasındaki çekişmeli karşılaşma hakemin düdüğüyle sona erdi. Kocaelispor ikinci yarıda bulduğu gollerle deplasmanda Ankara Demirspor'u devirerek 3 puanın sahibi oldu. Bu sayede Kocaelispor ligdeki puanını 32'ye çıkarttı.

A. DEMİRSPOR İLK 11
99. BAHADIR HAN GÜNGÖRDÜ
2. HÜSEYİN GÜNGÖR
8. MUSTAFA KAYABAŞI
9. SÜLEYMAN GÜNEŞ
10. AHMET SİVRİ
11. SERDAR EYLİK
23. OKAN EKEN
29. TANER KOÇ
55. RAHMİ CAN KARADAŞ
20. AHMET DEVRET
15. HAKAN TURAN

KOCAELİSPOR İLK 11
1. BAYRAM OLGUN
4. KEMAL CAN AYDEMİR
9. BATUHAN ER
14. YİĞİTALİ BAYRAK
27. SEMİH KARADENİZ
41. GÖKHAN MERAL
57. TAHA BATUHAN YAYIKCI
72. MUHAMMED GÖNÜLAÇAR
77. BENHUR KESER
88. RAMAZAN ÇEVİK
89. MESUT ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.